arrow_drop_up arrow_drop_down

Ajax Applicatie

Ajax SpaceControl

De Ajax alarmsysteem applicatie is beschikbaar voor Apple gebruikers, Android gebruikers.

(linkjes openen Appstore en Playstore)

Zodra je de Hub op een goede locatie gepositioneerd hebt mag de LAN kabel en eventueel de simkaart geïnstalleerd worden, en kan de stroomstekker van de hub erin.

Middels de Ajax App kun je allereerst de Hub aanmelden voor een eerste gebruik. Druk eenmaal op de aan/uitknop van de hub zodra hierom gevraagd wordt in de app, en deze zal opstarten. Hierna kunnen de detectors één voor één aangemeld worden met de QR code welke je achterop de detectors vindt.

Tijdens het aanmelden kunt u kiezen voor een ruimte waarin de sensor onderverdeeld kan zijn. Maar nog belangrijker, u kunt hem koppelen aan een groep indien u deze heeft aangemaakt en geactiveerd. Het voordeel van het aanmaken van groepen is dat u het alarmsysteem in delen kunt activeren.

Bijvoorbeeld alleen de tuin of garage op momenten dat u thuis aanwezig bent. Op deze manier hoeft u niet alle detectors in een keer in of uit te schakelen. Een hele handige functie vinden wijzelf.

Zodra alle melders zijn aangemeld kun je in het tabblad apparaten meest links een voor een de detectors gaan configureren zoals u wenst.

Heeft u hulp nodig, of gewoon geen zin om het zelf te doen? Wij doen het gratis voor alle systemen die bij ons zijn aangekocht.

Bonus: Wij stellen geheel kosteloos het complete Ajax alarmsysteem softwarematig voor u in. Wij kunnen met uw goedkeuring op afstand de programmering verzorgen als u aangeeft welke detector u waar wilt hebben met welke detectie en vertragingstijden. Natuurlijk regelen we dan ook in welke sirene wel of juist niet mag klinken. Vrijwel alles is mogelijk en af te stemmen op uw wensen, gewoon vanaf onze computer. Wij kunnen dit meestal direct dezelfde dag van aanschaf nog voor u uitvoeren. Zodra we klaar zijn loggen wij uit uw systeem en kunnen we er niet meer terug in zonder uw toestemming. Zekerheid voor alles, ook tijdens de programmering.


Wilt u dat wij alvast vóór aankoop een bepaalde programmering installeren, ook dat is geen probleem. Mail ons uw wensen, en wij regelen het, geheel gratis. U kunt ook uw bestelling aan ons doorgeven via WhatsApp via onderstaande link.


Het enige dat u dan nog hoeft de doen is het systeem bij ons ophalen, de detectors thuis met twee schroefjes op de gewenste positie monteren en klaar. Zodra u inlogt op de Ajax App met uw eigen account naam (email adres) ziet u de aangemelde detectors en programmering staan, en is het geheel klaar voor gebruik. U bent dan direct klaar met het beveiligen van uw woning, en bij een inbraak detectie ontvangt u zelf direct bericht.


Liever persoonlijk advies, en uw keuze in de winkel maken, geen probleem.


TIP: Heeft u een iPhone? Dan kunt u via 3D touch direct het Ajax alarmsysteem in en uitschakelen. U hoeft dan niet eerst de Ajax App te openen om bij de virtuele handzender te komen. Dat is erg handig en zorgt voor een snelle bediening.

Vragen over het Ajax alarmsysteem kunt u ook direct via WhatsApp aan ons stellen: WhatsApp link.
Bekijk alle detectors
Beginpagina van het Ajax alarmsysteem
Waarom het Ajax alarm zo betrouwbaar is