arrow_drop_up arrow_drop_down

Uitgeroepen tot beste draadloze alarmsysteem, het bewijs!

Iedereen kan zeggen dat het systeem dat ze zelf verkopen het beste is. Wij laten dat liever over aan de experts!


Ajax is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa.

Erkend voor zijn revolutionaire ontwerp en hoge kwaliteitsnormen met de titels:


  • "Intruder Alarm of the Year" (Security & Fire Excellence Awards)
  • "Best Innovative Product" (MIPS Securika)
  • zilveren medaille voor "Security & Firefighting Risks" (Expoprotection)
  • Finalist bij Intersec

Het volledige productie- en R&D-team van het bedrijf is gevestigd in Oekraïne.


Op 22 november 2017 liep een man in een smoking en een vlinderdas het podium van het London Hilton op Park Lane op om een beeldje voor "Intruder Alarm of Exterior Deterrent Product of the Year" te ontvangen. Een paar seconden eerder was de hele zaal bevroren toen ze hoorden dat de prijs was toegekend aan Ajax, een relatieve nieuwkomer, in plaats van aan een van de reuzen - Avigilon, Axis, Tyco of Pyronix. Voor het eerst in de geschiedenis van de Security & Fire Excellence Awards ging de prijswinnaar naar een fabrikant uit Oost-Europa.

Beste draadloze alarm award
De trofee die we ontvingen van de strenge internationale jury is zonder twijfel een belangrijke prijs. Maar voor ons is de belangrijkste prijs het vertrouwen van onze klanten, de mensen die elke dag op Ajax rekenen: zij die wonen, werken en op vakantie gaan terwijl onze beveiligingssystemen hun huizen en al hun eigendommen beschermen. Bovenal zullen we altijd aan u denken, en dan aan al het andere.
Award
Beste draadloze alarmsysteem award
Het is leuk om de meest prestigieuze prijs ter wereld voor veiligheid te winnen. David versloeg een team van Goliaths. "Ajax Systems" is slechts 6 jaar geleden opgericht. We zijn al iets meer dan anderhalf jaar actief op de internationale markt. In die tijd hebben we geleerd 35.000 apparaten per maand te produceren in Kiev, terwijl we ze in meer dan 75 landen verkochten en met 7-10% per maand groeiden. Een echt bedrijf dat op dit moment de wereld al veiliger maakt.


En vanaf vandaag is Ajax het professionele draadloze beveiligingssysteem met de hoogste titel op de markt.


Maar na het behalen van deze titel zitten ze niet stil, want er zijn inmiddels alweer 10 nieuwe producten op de markt gekomen. De meest recentste is de MotionProtect Curtain, welke vanaf April 2019 op de markt is. Deze detector moet je hebben!

Over Security & Fire Excellence Awards

De meest innovatieve en betrouwbare producten op de markt voor veiligheid en brandbeveiliging worden sinds 1999 geselecteerd onder auspiciën van IFSEC International en FIREX International, de grootste beurzen in de branche. Elk jaar strijden honderden toonaangevende bedrijven ter wereld om een prijs in een van de 25 categorieën. En het winnen van een prijs is een ondubbelzinnige erkenning van het feit dat het de beste is.

Valentine Hrytsenko

De Europese beroepsgemeenschap had nog niet veel over Ajax gehoord. Maar nu zijn ze ervan overtuigd dat het ons ernst is.

Valentine Hrytsenko
CMO Ajax Systems
Aleksandr Konotopskyi

Het gaat om innovaties die mensen in staat stellen vol vertrouwen te leven in een minder vreedzame wereld.

Aleksandr Konotopskyi
founder and CEO Ajax Systems
Beste draadloze alarmsysteem
Beste draadloze alarmsysteem
De naam: Ajax systems​​​​

De naam van dit systeem heeft in geen enkel opzicht te maken met een voetbalteam, of een brandblusser merk.

"Ajax Systems" is een snel groeiend bedrijf voor huishoudelijke beveiligingsapparatuur met 100% van de productie in Oekraïne. Het werd in 2011 opgericht door Alexander Konotopsky. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 500 mensen in dienst, bijna 20% van de werknemers is gericht op onderzoek en ontwikkeling. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Oekraïne. Ajax Systems' draadloze beveiligingssystemen bevinden zich op het gebied van technologie en wetenschap in de voorste gelederen, met 5 patenten tot op heden. De productlijn van Ajax Systems omvat meer dan 20 apparaten voor de bescherming van gebouwen en aangrenzende gebieden, brandveiligheid, bescherming tegen overstromingen, en biedt domotica en integratie van videobewaking.

Klik hier om terug naar de hoofdpagina van het Ajax alarmsysteem te gaan.

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00 uur

Dinsdag 10:00 - 18:00 uur

Woensdag 10:00 - 18:00 uur

Donderdag 10:00 - 18:00 uur

Vrijdag 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 - 16:00 uur

Laagste prijs garantie


Wij garanderen de allerlaagste prijzen van Nederland voor het AJAX alarmsysteem.


Inclusief GRATIS programmering!