arrow_drop_up arrow_drop_down

Niu elektrische scooter batterijen

Niu N-GT elektrische scooter

Verbrandingsmotoren raken ouderwets, en alles moet tegenwoordig elektrisch zijn. Daar speelt het merk Niu goed op in door in korte tijd, sinds 2015, het grootste bedrijf ter wereld te worden met de verkoop van elektrische 2 wielers. Oftewel snorscooters, bromscooters, en sinds 2019 ook elektrische motoren welke eenvoudig 70km/uur bereiken, dus volledig elektrisch, met een bereik van wel 100KM.

Niu batterij

Wat heeft een telefoon reparatie bedrijf met Niu ?

Sinds 1999 houden wij ons bezig met de verkoop en reparatie van smartphones. Het vervangen van batterijen in deze smartphones is na enkele jaren gebruik absolute noodzaak geworden waardoor we dit nu dagelijks tientallen keren uitvoeren.

Met de komst van elektrische voertuigen, en met name de elektrische scooters van Niu, is de vraag naar een nieuwe of een extra batterij voor dubbele actieradius hierdoor ook toegenomen.

Wij staan bekend om onze lage prijzen en uitstekende kwaliteit, en daarom konden we het niet laten om ons te gaan specialiseren in de levering van nieuwe, originele Niu batterijen van het merk Panasonic, voor alle Niu scooters. De winstmarges die de normale verkopende partijen in Nederland hanteren zijn naar onze mening veel te groot, en daar mag volgens ons wel verandering in komen. Daarom bieden wij vanaf heden alle batterijen van alle Niu scooters aan voor gegarandeerd de laagste prijs in Europa.


Maak een keuze uit onderstaande modellen voor meer informatie

Niu N-GT batterij

Niu N-GT / N-Pro

Batterij capaciteit: 35 Ampere

Batterij spanning: 60 Volt

Batterij gewicht: 11 KG

Niu M+ batterij

Niu M+

Batterij capaciteit: 42 Ampere

Batterij spanning: 48 Volt

Batterij gewicht: 11 KG

Niu N-serie batterij

Niu N1S

Batterij capaciteit: 29 Ampere

Batterij spanning: 60 Volt

Batterij gewicht: 10 KG

Niu M-serie batterij

Niu Ms / M1-Pro

Batterij capaciteit: 26/32 Ampere

Batterij spanning: 48 Volt

Batterij gewicht: 8,1/8,3 KG

Niu U-serie batterij

Niu U1

Batterij capaciteit: 21 Ampere

Batterij spanning: 48 Volt

Batterij gewicht: 5,2 KG