arrow_drop_up arrow_drop_down

Niu M-Serie batterij

Niu M1 elektrische scooter batterij

De Niu M-serie elektrische scooter bestaat uit de modellen Niu MS en Niu M Pro (Niu M1 Pro). De batterij van het MS model heeft een capaciteit van 26AH bij 48 Volt, en het M Pro model heeft een capaciteit van 32AH bij 48 Volt. Het gewicht is respectievelijk 8,1 en 8,3 kilogram.

Niu M1 batterij

Niu M1 batterij

De Niu M1 Pro scooter wordt in Europa geleverd voor een prijs van € 2299,- met 1 batterij.


De batterij drijft bij het MS model de 800 Watt elektromotor aan, en heeft een bereik van maximaal 60KM bij een rijsnelheid van 20KM/uur. Uiteraard rijd je niet vaak zo langzaam, dus het echte bereik zal een stukje minder zijn. Het bereik is eenvoudig te vergroten door de aankoop van een extra batterij. Het M Pro model heeft een motor van 1200 Watt en hiermee kun je op een batterijlading maximaal 70KM ver komen.

Het opladen van de batterij gaat middels de bijgeleverde lader van 4 Ampere in 6 uur tijd. Wil je gebruik maken van een grotere actieradius of is je huidige batterij na verloop van tijd in capaciteit afgenomen waardoor je toe bent aan een nieuwe, dan kunnen wij je hiermee helpen.


Door de aankoop van een extra batterij vergroot je simpelweg je actieradius met 2. Hierdoor krijg je opeens een bereik van ruim 100 echte kilometer bij 45Km/uur, en daar kun je veel plezier van hebben. Uiteraard gaat de batterij die standaard bij de scooter geleverd is bij gebruik van 2 batterijen ook langer mee omdat je dan simpelweg de batterij maar de helft van het normale aantal keren oplaadt. Hierdoor verleng je dus de levensduur maal 2, en je geniet dankzij de extra batterij direct van dubbele actieradius.


Door eigen import kunnen wij de originele Niu batterijen voor de M-serie leveren voor de laagste prijs van Europa. Uiteraard inclusief de 2 jaar schriftelijke garantie die Niu standaard aanbiedt.

Waarom je Niu M-serie batterij kopen bij ons in Eindhoven

  • Goedkoopste in Europa
  • 2 Jaar schriftelijke garantie
  • 100% Originele producten
  • Niu BMS: Voorzien van 14 beveiligingstechnieken

Prijs: € 975,-

Op zoek naar een batterij voor een andere Niu scooter? Bekijk dan deze pagina's:

Niu N-GT / N-Pro | Niu M+ | Niu N1S | Niu U1

En vergeet niet: In smartphone reparatie zijn wij heel erg goed en goedkoop :-)

Bekijk onze prijzen maar eens voor de reparatie van iPhone | iPad | Samsung | OnePlus

Of begin vooraan door een kijkje te nemen op onze homepage.

Vergeet ook niet onze review pagina te bekijken, want we zijn best een beetje trots op het commentaar dat we van 2.000 van onze klanten het afgelopen jaar hebben gekregen.

En dan nu nog een afbeeldingen van de Niu M-serie

Niu M-serie elektrische scooter batterij

Onze winkel vind je aan de Brussellaan 2F in Eindhoven