Niu N1S batterij

Niu N1S batterij scooter

Een Niu N1S is standaard voorzien van 1 batterij. De batterij weegt 10 kilogram en bezit cellen van Panasonic van het type "18650".

De capaciteit is 29 Ampere en de spanning is 60 Volt.

Niu N1S batterij

Niu N1S batterij scooter

De Niu N1S scooter wordt in Europa geleverd voor een prijs van € 2999,- met 1 batterij.

De batterij drijft de 2400 Watt elektromotor aan, en heeft een bereik van maximaal 70KM bij een rijsnelheid van 20KM/uur. Uiteraard rijd je niet vaak zo langzaam, dus het echte bereik zal een stukje minder zijn. Het bereik is eenvoudig te vergroten door de aankoop van een extra batterij.

Het opladen van de batterij gaat middels de bijgeleverde lader van 4 Ampere in 8 uur tijd. Wil je gebruik maken van een grotere actieradius of is je huidige batterij na verloop van tijd in capaciteit afgenomen waardoor je toe bent aan een nieuwe, dan kunnen wij je hiermee helpen.


Door de aankoop van een extra batterij vergroot je simpelweg je actieradius met 2. Hierdoor krijg je opeens een bereik van ruim 100 echte kilometer bij 45Km/uur, en daar kun je veel plezier van hebben. Uiteraard gaat de batterij die standaard bij de scooter geleverd is bij gebruik van 2 batterijen ook langer mee omdat je dan simpelweg de batterij maar de helft van het normale aantal keren oplaadt. Hierdoor verleng je dus de levensduur maal 2, en je geniet dankzij de extra batterij direct van dubbele actieradius.


Door eigen import kunnen wij de originele Niu batterijen voor de N1S leveren voor de laagste prijs van Europa. Uiteraard inclusief de 2 jaar schriftelijke garantie die Niu standaard aanbiedt.

Waarom je Niu N1S batterij kopen bij ons in Eindhoven

  • Goedkoopste in Europa
  • 2 Jaar schriftelijke garantie
  • 100% Originele producten
  • Niu BMS: Voorzien van 14 beveiligingstechnieken

Niu N1S batterij prijs: € 1099,-

Op zoek naar een batterij voor een andere Niu scooter? Bekijk dan deze pagina's:

Niu N-GT / N-Pro | Niu M+ | Niu M-serie | Niu U1

En vergeet niet: In smartphone reparatie zijn wij heel erg goed en goedkoop :-)

Bekijk onze prijzen maar eens voor de reparatie van iPhone | iPad | Samsung | OnePlus

Of begin vooraan door een kijkje te nemen op onze homepage.

Vergeet ook niet onze review pagina te bekijken, want we zijn best een beetje trots op het commentaar dat we van 2.000 van onze klanten het afgelopen jaar hebben gekregen.

En dan nu nog enkele afbeeldingen van de Niu N1S

Niu N1S batterij scooter

Niu N1S elektrische scooter batterij

Onze winkel vind je aan de Brussellaan 2F in Eindhoven