arrow_drop_up arrow_drop_down

Niu U1 batterij

Niu U1 elektrische scooter batterij

De Niu U1 elektrische scooter batterij heeft een capaciteit van 21 AH en een spanning van 48 Volt. De laadtijd is 7 uur, en het gewicht van de batterij bedraagt 5,3 Kilogram. Hiermee is het een van de lichtste batterijen die Niu heeft. Let wel op, hoe lichter de batterij, hoe minder cellen er aanwezig zijn, dus ook minder capaciteit en dus minder bereik op een batterij lading. Hierdoor is de noodzaak van een extra, tweede batterij al snel aan de orde.

Niu U1 batterij

Niu U1 batterij elektrische scooter

De Niu U1 elektrische scooter wordt in Europa geleverd voor een prijs van € 1899,- met 1 batterij.


De batterij drijft een 800 Watt Bosch motor aan, en de U1 is verkrijgbaar in een 25 km snor versie en een 45 km brom versie. De U1 heeft een bereik van maximaal 40 km bij stadsverkeer.

Wil je gebruik maken van een grotere actieradius of is je huidige batterij na verloop van tijd in capaciteit afgenomen waardoor je toe bent aan een nieuwe, dan kunnen wij je hiermee helpen.


Door de aankoop van een extra batterij vergroot je simpelweg je actieradius met 2. Hierdoor krijg je opeens een bereik van ruim 65 echte kilometers bij 45 Km/uur, en daar kun je veel plezier van hebben. Uiteraard gaat de batterij die standaard bij de scooter geleverd is bij gebruik van 2 batterijen ook langer mee omdat je dan simpelweg de batterij maar de helft van het normale aantal keren oplaadt. Hierdoor verleng je dus de levensduur maal 2, en je geniet dankzij de extra batterij direct van dubbele actieradius.


Door eigen import kunnen wij de originele Niu batterijen voor de U1 leveren voor de laagste prijs van Europa. Uiteraard inclusief de 2 jaar schriftelijke garantie die Niu standaard aanbiedt.

Waarom je Niu U1 batterij kopen bij ons in Eindhoven

  • Goedkoopste in Europa
  • 2 Jaar schriftelijke garantie
  • 100% Origineel Niu
  • Niu BMS: Voorzien van 10 beveiligingstechnieken

Niu U1 batterij prijs: € 829,-

Op zoek naar een batterij voor een andere Niu scooter? Bekijk dan deze pagina's:

Niu N-GT / N-Pro | Niu M+ | Niu N1S | Niu M-serie

En vergeet niet: In smartphone reparatie zijn wij heel erg goed en goedkoop :-)

Bekijk onze prijzen maar eens voor de reparatie van iPhone | iPad | Samsung | OnePlus

Of begin vooraan door een kijkje te nemen op onze homepage.

Vergeet ook niet onze review pagina te bekijken, want we zijn best een beetje trots op het commentaar dat we van 2.000 van onze klanten het afgelopen jaar hebben gekregen.

En dan nu nog een afbeeldingen van de Niu U1

Niu U1 elektrische scooter batterij

Onze winkel vind je aan de Brussellaan 2F in Eindhoven