Reparatie overige merken

Klik op het merk van jouw keuze voor een scherm reparatie prijslijst van alle modellen

LG scherm reparatie

Onze LG scherm reparatie prijzen zijn bij benadering, en geven een richtprijs wat scherm reparatie van LG kost. Omdat de prijzen van LG schermen sterk wisselen kunnen we geen vaste prijs op de site vermelden. Voor een definitieve prijs kunt u ons bellen of gewoon vrijblijvend binnen lopen in onze winkel.

Huawei scherm reparatie

Onze Huawei scherm reparatie prijzen zijn bij benadering, en geven een richtprijs wat scherm reparatie van Huawei kost. Omdat de prijzen van Huawei schermen sterk wisselen kunnen we geen vaste prijs op de site vermelden. Voor een definitieve prijs kunt u ons bellen of gewoon vrijblijvend binnen lopen in onze winkel.

Nu ook laptop reparatie bij GSM Eindhoven

Vanaf heden kun je ook terecht voor laptop reparatie bij de Telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven. Wij repareren namelijk schermen, batterijen en vele andere defecte onderdelen van vrijwel alle laptop merken en modellen. Uiteraard hanteren wij ook voor laptop reparatie de kleine winstmarges die je bij onze telefoon reparaties gewend bent. Hierdoor zijn we ook met laptop reparaties een van de goedkoopste uit de regio. Dus heb je een defect aan je laptop scherm of ben je toe aan een nieuwe batterij voor je laptop, denk dan aan ons.

Kom naar GSM Eindhoven om de volgende redenen

Hoogste klant tevredenheid beoordeling op Kiyoh.nl

Met ruim 2000 reviews niet alleen het meest, maar ook het hoogst beoordeelde reparatie bureau van Brabant.

Je smartphone laten repareren wanneer het jouw uitkomt

Je kunt de gehele dag onze winkel binnenlopen en op de reparatie wachten, tot 30 minuten voor sluitingstijd.

Gratis parkeren voor de deur van onze winkels

Veel parkeer gelegenheid direct voor onze winkel, dus slechts 10 meter lopen.

Altijd 1 jaar garantie voor een genadeloos lage prijs

Onze prijzen behoren absoluut tot de laagste van Nederland, en omdat we niet bezuinigen op kwaliteit krijg je op vrijwel alle scherm reparaties 1 jaar garantie. Deze garantie termijn is uniek.

Onze garantie is altijd schriftelijk, handig voor bedrijf of verzekering

Onze garantie is schriftelijk, en tevens uw factuur. Deze factuur kun je gebruiken voor je boekhouding, of eventueel overleggen aan je verzekeraar indien de schade gedekt is onder een van je verzekeringen.

Gratis koffie, thee, chocomel, Wi-Fi tijdens het wachten in onze comfortabele wachtruimte

Het wachten tot de reparatie klaar is voelt korter aan onder het genot van iets lekkers zoals een kopje koffie, thee, chocomel, en wil je snelle Wi-Fi, ook dat hebben we voor jouw.