Samsung Galaxy M51 kopen bij GSM Eindhoven

null

De Samsung Galaxy M51 is een zeer bijzondere telefoon, vanwege de gigantische batterij. Hierdoor weet je zeker dat je twee dagen of vaak langer met je telefoon vooruit kunt zonder dat je hem hoeft te laden. Ideaal als je een hekel hebt aan elke dag je telefoon opladen!

Sommige van onze klanten kunnen met de M51 zelfs een volle week met 1 batterij lading doen. De M51 heeft de hoogste capaciteit van alle Samsung modellen.


Daarnaast is het ook een erg fijn middenklasse toestel, met uitstekende specificaties voor een schappelijke prijs. De M51 heeft een lekker groot scherm van goede kwaliteit, en 5 camera's.

Prijs bij GSM Eindhoven: € 299,00

(Nieuw marge toestel, contant betalen)

Grote batterij

Een batterij van 7000 mAh is echt bijzonder, dat zie je niet vaak bij smartphones. Vaak hebben andere telefoons in deze prijsklasse een batterij met bijna de helft van de capaciteit! Als je niet graag je telefoon kwijt bent aan de oplader is deze telefoon dus sowieso een goed idee.

Razendsnel weer verder

Wanneer de grote batterij van de M51 dan eindelijk leeg is, hoef je hem niet lang op te laden om weer een tijd vooruit te kunnen. Dankzij 25W Samsung Super Fast Charging kun je na een kwartiertje laden weer een paar uur vooruit

Vier camera's achterop

Achterop de Samsung Galaxy M51 vinden we maar liefst vier cameralenzen. De hoofdcamera van 64-megapixels zorgt ervoor dat al je foto's in ieder geval lekker scherp zijn. Vervolgens zijn er drie hulpcamera's die je in bepaalde situaties automatisch te hulp schieten!

De ultragroothoeklens zorgt ervoor dat je ook van dichtbij grote groepen of gebouwen op de foto kunt zetten. Daarnaast heb je met de Galaxy M51 een speciale macrocamera voor foto's van heel dichtbij, en een dieptesensor voor dat fijne bokeh-effect, waarmee je foto's er meteen erg professioneel uitzien.

Mooi groot scherm

Bij een toestel met een grote batterij, zoals deze M51, kun je er niet omheen dat het toestel zelf ook wat groter is. Gelukkig betekent dat dat je ook een groot display krijgt van 6.7 inch in doorsnee. Dit scherm heeft een Full HD+-resolutie en is van het type AMOLED, wat betekent dat kleuren er ontzettend levendig uitzien.

Fijne hardware

Voor normaal gebruik hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon gaat haperen bij apps. Je kunt naar hartenlust al je favoriete sociale media-apps gebruiken, zoals Instagram, TikTok of Snapchat. Pas bij echte zware games, zoals PUBG of Asphalt, krijgt dit toestel het wat zwaarder.

Voldoende opslag

De Galaxy M51 is uitgerust met 128GB aan opslaggeheugen, waardoor je zeker weet dat je voorlopig even vooruit kunt. Je maakt gerust veel foto's en video's en slaat ze allemaal op, op je telefoon! Mocht je 128GB toch te weinig vinden, dan kun je ook nog een microSD-kaartje in het toestel plaatsen om de opslag uit te breiden.

Met NFC-chip

Bijzonder aan de Samsung M51 is dat hij ook is uitgerust met een NFC-chip. Dit handige chipje zorgt ervoor dat je draadloos kunt betalen met je telefoon en gemakkelijker kan koppelen met bepaalde randapparatuur, zoals koptelefoons. Super handig!

Plus- & minpunten Samsung Galaxy M51

  • De 7000-mAh-batterij zorgt ervoor dat je minimaal twee en soms zelfs drie dagen vooruit kunt, bij gemiddeld gebruik
  • Het 6.7-inch AMOLED-scherm is erg geschikt voor het kijken van video's of films
  • De vierdubbele camera zorgt ervoor dat je in elke situatie een mooie foto kunt maken
  • Dankzij Samsung Super Fast Charge kun je na een korte tijd laden weer lang vooruit
  1. Door de grote batterij is het toestel 20 gram zwaarder dan gemiddeld

null

Samsung Galaxy M51 is op voorraad

Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.