Chaos Space Marines Dark Apostle

Donkere Apostelen vormen het priesterschap van de Duistere Goden. Net zoals de kapelaans van de loyale Space Marines de geloofsbelijdenissen van hun Kapittels hooghouden, wijden de Dark Apostles hun leven aan de verspreiding van het onheilige woord en verspreiden zij actief de verering van Chaos in het heelal. Hun inspanningen blijven niet onbeloond - Dark Apostles worden omringd door daemonische aura's van bescherming die glinsteren en kronkelen als ze hun godslasterlijke gebeden opzeggen.


De Dark Apostle set is een 3-model, meerdelige plastic kit. De Dark Apostle is een integraal HQ keuze in een Chaos Space Marines leger en kan worden vergezeld door een paar Dark Disciples. De Dark Apostle draagt een vervloekte crozius en een gevallen daemonic tome. In de strijd kan hij gebeden opzeggen om de Duistere Goden om hun onheilige zegeningen te vragen. De relikwieën van corruptie die de Duistere Discipelen dragen, helpen hun meester bij zijn gebeden tot de Chaosgoden.


Deze kit bouwt een Dark Apostle en twee Dark Disciples. Hij wordt geleverd in 19 plastic onderdelen en komt met een 40mm Citadel Round Base en twee 25mm Citadel Round Bases.


Prijs: €30,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)