telefoon reparatie eindhoven

Smartphone en Tablet reparatie door

GSM-Eindhoven.nl

Reparatie voor een genadeloos lage prijs


Reeds 18 jaar kei goed in repareren

Geen afspraak nodig & Altijd direct klaar

Onze dienstverlening

Voor telefoon reparatie in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden de snelste reparaties aan smartphones en tablets voor een genadeloos lage prijs. Je kunt onze winkel in Eindhoven altijd zonder afspraak binnen lopen voor het direct laten repareren van je telefoon scherm, of het vervangen van een batterij in je smartphone.


Ons bedrijf is erop gericht om defecten aan smartphones en tablets zo snel mogelijk te verhelpen. 

Je kunt dan denken aan het vervangen van een gebroken scherm, het wisselen van batterijen, of het maken van knopjes of oplaad mechanismes. Onze reparatie service is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben een aantal unieke voordelen als je ons de reparatie laat uitvoeren. Bijvoorbeeld de garantie termijn van 1 jaar, het gratis parkeren voor de deur, en natuurlijk dat je altijd kunt wachten op vrijwel alle smartphone reparaties zonder dat je een afspraak nodig hebt. In deze moderne tijd moet je er toch niet aan denken dat je je smartphone enkele dagen kwijt bent bij een defect. Inmiddels hebben wij in de afgelopen 18 jaar reeds 500.000+ reparaties mogen uitvoeren voor onze klanten.

Contact pagina

Meest gestelde vragen

500.000+

Uitgevoerde reparaties

18 jaar

Reparatie ervaring

15 minuten

Smartphone reparatie tijd

10 monteurs

Staan elke dag voor je klaar

Binnenkort nieuwe foto's van onze winkel, want deze zijn alweer enkele jaren oud.

winkel voorzijde

De ingang van ons pand in Eindhoven

Brussellaan 2F, 5628TC in Eindhoven :

Openingstijden tijdens de zomer periode van 16 juli t/m 31 augustus:

Maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur

zaterdag open van 09.00 tot 16.00 uur

Zondag gesloten

Herkenningspunt: Onze winkel vind je recht tegenover de ANAC Autowas straat.

Reparatie inname tot max 30 minuten voor sluitingstijd ! 

balie rechts

Onze balie

Hier nemen we graag je reparatie aan, en bespreken we de reparatie procedure.

Alle reparaties zijn in 15 minuten klaar. (Geldig voor alle iPhone reparaties, One+ reparaties, en vele Samsung reparaties.)

In de vitrine vind je veel degelijke hoesjes voor om je iPhone of Samsung heen.

Links van de balie (niet op foto) staat de koffie automaat, deze is gratis voor alle bezoekers.

koffie automaat

Niet geheel onbelangrijk,

links staat de koffie automaat

Tijdens openingstijden staan er meestal voorgaande klanten aan de balie te wachten. Je kunt gewoon aansluiten in de rij, dan wordt je zo spoedig mogelijk geholpen. Niet gaan zitten in de wachtruimte, want dan zit je tussen de andere klanten die op hun reparatie aan het wachten zijn, en dan hebben we niet door dat je nog niet geholpen bent. Zodra je een reparatie hebt ingeleverd ontvang je een bordje met daarop een nummer. Neem dan pas plaats in de wachtruimte totdat we het nummer omroepen. 

balie

Dit soort hoesjes hebben we in de vitrines

Ze noemen deze hoesjes TPU, door de materiaal keuze. Ze zijn afhankelijk van het model dat je kiest voorzien van een rubbere binnenkant en een harde case / buitenkant. Ze zijn vaak van het merk Verus, en zijn onze favouriet. Stevig, maar toch niet te dik, en bieden een zeer goede bescherming tegen glasbreuk na een val op de grond.

wachtruimte

Wachtruimte

Excuses voor deze slechte foto, maar hier vind je een klein gedeelte van onze wachtruimte. En een troost, de kerstboom staat er inmiddels niet meer ;-)

Neem na afgifte van je kapotte telefoon plaats op een van de bankjes of stoelen, en wacht onder het genot van een kopje koffie tot wij klaar zijn met de reparatie. Zodra de reparatie klaar is roepen wij je nummer om, en kun je je telefoon weer gemaakt afhalen aan de balie.