de waarde van een prijslijst

De waarde van een prijslijst

Een slechter kwaliteit onderdeel monteren voor een lagere prijs kan natuurlijk iedereen !


Want wist jij dat bijvoorbeeld een iPhone scherm in wel 30 verschillende kwaliteiten is te verkrijgen ?


Wij werken NIET met lage kwaliteit, daarom krijg je bij ons

Altijd 6 tot 12 maanden garantie op ALLE reparaties.

De nummer 1 vraag bij een reparatie is: "Wat kost het?". Je wilt uiteraard niet teveel betalen voor de reparatie van je smartphone, dus vergelijk je de prijs van een bepaalde reparatie bij verschilende reparateurs. Maar wat men zelden tot nooit vraagt zijn de garantie voorwaarde en nog belangrijker, wat de kwaliteit van het vervangings onderdeel is.

Uitleg over de verschillende kwaliteiten iPhone schermen.

Stel je hebt een iPhone 6 met een kapot scherm, dan is deze te repareren met een scherm dat bijvoorbeeld 6 euro inkoop kost, maar je kunt hem ook laten repareren met een scherm dat aanzienlijk duurder is. Natuurlijk zit er kwaliteitsverschil onderling in deze schermen. En natuurlijk moet de reparateur ook nog kosten voor de montage berekenen en een winstmarge hanteren.

Als je nu een prijslijst ziet staan van een reparatie, weet je omdat de winstmarge van elke reparateur anders is, niet welk kwaliteit onderdeel je krijgt. Natuurlijk kun je je iPhone voor de allerlaagste prijs ergens laten repareren, maar wat is dan de kwaliteit en de garantie die je krijgt? Let er dus goed op wat de aangeboden kwaliteit en garantie termijn is!

Kenmerken van lage kwaliteit iPhone schermen.

Zoals je wellicht hebt gelezen op onze andere pagina wordt bij het vervangen van je iPhone glas / scherm ook altijd je LCD beeldscherm mee vervangen. De kwaliteit van je beeldscherm veranderd dus altijd als je ergens het glas laat maken!

Of de kleur kwaliteit positief of negatief veranderd heb je dus zelf in de hand.


Kenmerken van lage kwaliteit iPhone schermen zijn:

  1. Blauwe gloed over je scherm. Als je achtergrond wit behoort te zijn, ziet die nu een beetje blauwig.
  2. Alle kleuren zijn veel minder intens dan bij een origineel beeldscherm.
  3. Glas ligt hoger in je toestel omdat het frame om het glas heen van lage kwaliteit is.
  4. Algehele pasvorm is minder in het toestel.
  5. Beeldscherm stopt er eerder mee, zodat je na enkele maanden geen beeld meer hebt
  6. Touchscreen werkt minder soepel als bij de duurste kopie iPhone schermen
  7. Het gebruikte glas is dunner, en breekt dus nog sneller als bij het originele iPhone scherm.
  8. Home button gaat stroever omdat de uitsparing in het glas minder goed is gemaakt.

Waarom zou je goedkopere kwaliteit copy iPhone schermen dan wel gebruiken?

  • Het is goedkoper, en de verkoper kan meer winst maken.

Is een copy scherm altijd van lage kwaliteit ?

Nee, er is niets mis met copy schermen, maar dan moet je wel kiezen voor de allerbeste kwaliteit copy schermen. Dat is optie 1 van onze iPhone scherm reparatie prijslijst. Bij deze keuze krijg je de duurste en beste kwaliteit Copy schermen die er in omloop zijn. Hiervan is het kleurverschil van het beeldscherm tot een minimum beperkt, en de pasvorm werkelijk uitstekend!

LET OP

Een nog lagere copy scherm reparatie prijs aanbieden, of meer winst voor de verkoper genereren is mogelijk door te kiezen voor een lager kwaliteit copy scherm MET AANZIENLIJK KLEURVERSCHIL in het beeldscherm. Deze schermen kosten inkoop een paar euro. Vraag als je ergens je scherm in een Copy kwaliteit laat maken, vooraf dus altijd goed na wat de procedure is als je niet tevreden bent over het kleurverschil dat je nieuwe beeldscherm heeft. Of laat hem direct in een fatsoenlijke kwaliteit maken :-)


Bij ons Altijd 6 of 12 maanden garantie op Alle reparaties, en Alle kwaliteit keuzes.

Scherm reparatie voor half geld ?

Dat kan dus als je aanzienlijke kleur verschillen in je beeldscherm en extreem dun glas wel accepteerd.

Maar aangezien deze kwaliteit niet aan onze maatstaven voldoet, kun je hiervoor niet bij ons terecht.

Bij ons kun je niet kiezen voor goedkope replica / kopie schermen

Aangezien er tientallen verschillende kwaliteiten in omloop zijn, is het voor een klant onmogelijk om exact de kwaliteit verschillen te weten. Daarom laten wij je niet kiezen uit minderwaardige copy schermen, maar leveren wij alleen de allerbeste kwaliteit indien je kiest voor copy, waarop wij minimaal 6 maanden garantie durven te geven. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog steeds onze Originele LCD beeldschermen in ons assortiment zitten welke tot de absolute top behoren wat kwaliteit betreft.

Dus wil je een ongeëvenaard kwaliteit iPhone scherm laten monteren, kies dan voor origineel.

Samenvatting: Nu je weet dat er verschillende kwaliteiten onderdelen zijn, is eerlijk vergelijken op basis van prijs nutteloos. Een slechter onderdeel is altijd goedkoper. Iedereen kan stunten met de prijzen als je inlevert op de kwaliteit van het gebruikte onderdeel. Let hier dus goed op bij de keuze van je reparatie bureau.