Death Guard Myphitic Blight Hauler

Deze Myphitic Blight-hauler voor Warhammer: 40,000 is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te kunnen worden geassembleerd, speciaal voor nieuwe hobbyisten, maar toch gedetailleerd genoeg voor de ervaren spelers om te waarderen.

Dit is een set van 1 Easy To Build Myphytic Blight-hauler. Deze Easy to Build kit bevat 13 componenten en 1 basis (80mm)


De Myphitic Blight-hauler, die de strijd aangaat op een trio van gearticuleerde baaneenheden, is een lichte Daemon-motor die de Death Guard overal waar nodig vuurkracht levert. Lijkt op een Bloat-drone die van zijn turbines is ontdaan, deze vreemde machine heeft zware wapens op zijn schild gemonteerd en zijn roestige gepantserde platen kunnen een indrukwekkende straf absorberen - net als de blubbery blootgestelde vlees-delen, die afschuwelijk trauma opzuigen.


De Myphitic Blight-hauler is een onaangename combinatie van machine en verrot rottend vlees. Aan de voorkant lijkt het op een grotesk gepantserd voertuig, met een gebogen schild met het symbool van Nurgle en 2 grote, overdekte sporen. Waar dit verschilt van een gewoon aanvalsvoertuig, bevindt zich echter de getande muil onderaan. Vanaf de achterkant gaat de horror verder - een derde spoor is zichtbaar, samen met een massa slap vlees, gebonden in de machine met riemen en metaal. De Myphitic Blight-hauler is bewapend met een multi-melta en raketwerper, die aan beide zijden van het schild zijn gemonteerd.


Waarom zijn ze Easy To Build en dus ideaal voor beginners?

Push Fit: Easy to Build figuren komen makkelijk los

Geen lijm: Easy to Build miniaturen kunnen in elkaar gezet worden zonder lijm

Voorgekleurd: De onderdelen van Easy to Build miniaturen zijn voorgekleurd, waardoor het schilderen makkelijker wordt. Zelfs ongeschilderd zien ze er prachtig uit.

Regels: Deze Easy to Build set bevat meteen ook de regels om mee te spelen

Montagegids: Een Easy to Build set bevat een stap voor stap montagegids met afbeeldingen

Verfgids: Elke Easy to Build set bevat ook een schema met verftips


Prijs: €19,50

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)