iPhone 11 batterij vervangen Tarieven & Werkwijze

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 batterij vervangen bij de iPhone reparatie winkel van GSM Eindhoven

Is je iPhone 11 batterij aan vervanging toe? Gaat je iPhone 11 batterij nog maar heel kort mee?

Laat ons dan je iPhone 11 batterij vervangen voor € 79,- inclusief montage en BTW.

Voor genoemde prijs wordt de originele kwaliteit in jouw iPhone 11 gemonteerd.
Neem geen risico op brandgevaar en bespaar niet op de batterij kwaliteit !

Wat doe je voor je naar ons komt ?

Dat is simpel , namelijk :

Helemaal niets !

Hooguit even kijken of er nog genoeg brandstof in je vervoersmiddel zit ;-) en dan direct naar de Brussellaan 2F in Eindhoven gaan.

Bij ons hoef je je reparatie niet aan te melden, en een afspraak maken is al helemaal niet nodig. Onze prijzen behoren tot de laagste in Europa, en de garantie is altijd schriftelijk 6 tot 12 maanden. Loop tijdens onze openingstijden zonder afspraak binnen voor het direct laten repareren van jouw smartphone. Wij hebben alle onderdelen op voorraad van alle genoemde modellen. Je smartphone aanbieden aan ons kan tot 30 minuten voor sluitingstijd, deze wordt dan direct gemaakt, onder het genot van een kopje koffie.

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone batterij vervang zekerheden

Wij maken bij iPhone 11 batterij vervangen altijd gebruik van de originele kwaliteit batterijen. We zeggen het graag nogmaals omdat we heel veel rotzooi verkocht zien worden om ons heen:

Neem geen risico op brand gevaar en bespaar niet op de batterij kwaliteit.

iPhone 11 batterij vervangen werkwijze

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een iPhone 11 batterij vervangen.


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je iPhone 11 ter reparatie aan aan de balie.


Inname iPhone 11 aan de balie

Een van onze collega's noteert het reparatie verzoek, en je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De vervanging van een iPhone 11 batterij duurt gemiddeld 10 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 10 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je iPhone 11 weer afhalen aan de balie. Je iPhone 11 batterij is nu vervangen door een nieuw exemplaar.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen.


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Wat is de gemiddelde gebruiksduur op een batterij lading?

Veel mensen vragen zich af hoe lang ze met een nieuwe batterij kunnen doen als deze vervangen is voor een nieuw exemplaar. En dan bedoelen we niet hoeveel jaren een batterij mee gaat, maar de gebruiksduur op een batterij lading. Uiteraard verschilt dit per gebruiker, en hoe frequent je de iPhone gebruikt. Apple zelf geeft aan dat de batterij capaciteit afgestemd is op een volledige dag gebruik, waarna hij weer aan de oplader zou moeten. Zelf ervaren we zelfs wel eens, zeker als je hem enkele uren per dag als navigatie systeem gebruikt, dat een dag niet eens volledig gehaald kan worden. Heb je twijfels over je oude batterij of over de nieuwe? Dan is zeer eenvoudig te controleren of deze aan de specificaties van Apple voldoet.

iPhone 11 batterij capaciteit controleren

iPhone conditie van de batterij

Controleer je iPhone batterij conditie

Sinds iOS 11.3 en nieuwer heeft Apple in alle iPhone 6 en nieuwere modellen de optie "conditie van de batterij" toegevoegd.

Hierin kun je in een oogopslag zien wat het maximale percentage capaciteit van jouw iPhone batterij nog is, en of deze vervangen moet worden.

Je komt hier als volgt: Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie.


Apple raadt aan om de batterij te vervangen indien de iPhone een "REPARATIE" melding aangeeft.


Daarnaast dient de batterij altijd vervangen te worden indien "piekprestaties" niet meer ondersteunt worden. Apple heeft je iPhone dan ook langzamer gemaakt om uitvallen van de iPhone te voorkomen.


TIP: Uiteraard kun je hiermee ook controleren wat de capaciteit van de nieuwe batterij is die je hebt laten monteren.

Lees hier ons garantiebeleid indien je bij ons een nieuwe batterij hebt laten monteren.


Kalibreer voor optimale prestaties uw nieuw geïnstalleerde batterij door deze eerst tot minder dan 10% leeg te laten lopen en vervolgens ononderbroken op te laden tot 100%.

Op zoek naar de batterij van een ander model iPhone? Volg dan een van deze linkjes: iPhone 4 | iPhone 5 | iPhone 5C | iPhone 5S | iPhone SE | iPhone 6 | iPhone 6 plus | iPhone 6S |  iPhone 6S plus | iPhone 7 | iPhone 7 plus | iPhone 8 | iPhone 8 plus | iPhone X | iPhone XS | iPhone XS Max | iPhone XR | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

GSM Eindhoven vindt je aan de Brussellaan 2F in Eindhoven | GSM: 06-28.199.632