Lumineth Realm-Lords Vanari Auralan Sentinels

De Auralan Sentinels zijn meester in het boogschieten en hanteren complexe aelvenbogen die rechte en gelijke pijlen schieten of pijlen die hoog in de lucht naar verre vijanden worden gebogen. Als hun High Sentinel kracht kanaliseert in de punten van hun pijlen, zijn ze nog dodelijker.


Auralan Sentinels zijn een uitstekende afstandseenheid in je leger Lords of the Lumineth Kingdom, die vijanden op lange afstand kunnen bestoken met volleys pijlen. Versterkt met magische kracht, kunnen ze zelfs zwaar gepantserde vijanden uitschakelen. Ondertussen zorgt de waarzeggende Falcon Lantern van de eenheid ervoor dat niemand zich kan verbergen voor hun aanvallen.


Met deze kit kun je 10 Auralan Sentinels in elkaar zetten, in verschillende verwisselbare en aanpasbare ontwerpen. Dankzij een selectie van bogen, pijlkokers en meer opties kun je ervoor zorgen dat zelfs de grootste rij schutters er anders uitziet. Deze kit bevat ook de mogelijkheden om een Auralan Sentinel als Hoge Sentinel samen te stellen met een Fortune Teller Falcon Lantern.


Prijs: € 49,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)