OnePlus Nord 256GB kopen bij GSM Eindhoven

null

Op 21 juli 2020 is de OnePlus Nord gepresenteerd. Dit toestel val in het middensegment en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zoek je een betaalbare OnePlus-telefoon? Dan is deze Nord misschien wel wat voor jou. De smartphone is al klaar voor de toekomst dankzij de ondersteuning voor 5G-internet.


De Nord heeft zes camera's in totaal: vier achterop en twee voorop. Alle media bekijk je op het haarscherpe 6.44-inch AMOLED-display. De OnePlus Nord is in twee opslagvarianten uitgebracht: 128GB met 8GB werkgeheugen en 256GB met 12GB werkgeheugen. Qua kleuren kies je uit Blue Marble of Grey Onyx.


Wij bieden de 256GB versie met 12GB werkgeheugen aan.

Prijs bij GSM Eindhoven: € 399,00

Vier camera's aan de achterkant

Met de vier camera's achterop heeft de OnePlus Nord genoeg te bieden op fotografiegebied. Zo gebruik je de hoofdcamera van 48-megapixels om je normale, scherpe foto's en video's te maken. Voor grote landschapen en groepsfoto's gebruik je de 8-megapixelcamera met ultragroothoeklens die een breder beeld kan vastleggen.

Je gebruikt de 5-megapixelcamera met dieptesensor voor portretfoto's. Met deze sensor creer je een scherptediepte-effect in je portretten. Hierbij vervaagt de achtergrond, terwijl je onderwerp scherp blijft. En de 2-megapixelcamera met macrolens gebruik je voor close-ups. Zo leg je de kleinste details van planten of dieren vast.

Groot AMOLED-display van 6.44-inch groot

Het beeldscherm van deze OnePlus-smartphone is 6.44-inch groot en maakt gebruik van de AMOLED-techniek. Hierdoor spatten kleuren van het scherm af omdat beelden realistisch en natuurgetrouw worden weergegeven. Ideaal voor films, series, games, sociale media en andere content.

Soepel prestaties en razendsnel 5G-internet

De OnePlus Nord beschikt over veel werkgeheugen zodat je vloeiend kunt multitasken. De 128GB-variant komt met 8GB RAM en de 256GB-variant heeft 12GB RAM. Onder de motorkap zit een Snapdragon 765G-processor waardoor je gebruik kunt maken van 5G-internet. Zo heb je altijd supersnel internet.

Snelladen dankzij Warp Charge 30T

OnePlus heeft de Nord voorzien van een 4155mAh-batterij om de dag mee door te komen. De smartphone ondersteunt de snellaad-techniek Warp Charge 30T zodat je in no-time een volle accu hebt. Met dertig minuten opladen zit je alweer op zo'n zeventig procent batterijpercentage.

Plus- & minpunten OnePlus Nord

  • Dankzij vier camera's achterop heb je veel cameramogelijkheden
  • Met een opslagcapaciteit van 128GB heb je voldoende opslagruimte beschikbaar
  • Het toestel ondersteunt 5G-internet voor supersnel internet
  • Met Warp Charge 30T snelladen is je batterij in no-time weer opgeladen
  1. Een microSD-slot ontbreekt, maar met 256GB opslag zal je niet snel tekort komen

OnePlus Nord 256GB is op voorraad

Op zoek naar iets anders?