Samsung Galaxy A21s kopen bij GSM Eindhoven

null

In het voorjaar van 2020 komt Samsung met de Galaxy A21s, een budgetsmartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij is daardoor geschikt voor mensen die niet de hoofdprijs willen betalen voor een telefoon, maar toch een leuk toestel willen hebben.

Zo heeft hij op de achterkant een viertal camera's, waarmee je prima plaatjes schiet. Verder heeft de batterij een hoge capaciteit zodat je de hele dag doorkomt zonder tussendoor te laden. Deze telefoon is geschikt voor het uitvoeren van alledaagse taken, zoals internet, e-mail en social media.


Prijs bij GSM Eindhoven: € 169,00*
(Uitverkocht)

In totaal 5 cameralenzen

In totaal heeft dit toestel 5 camera's: vier op de achterkant en één op de voorkant. Op de achterkant zit er een wijdhoeklens waarmee je bredere onderwerpen vastlegt, zoals landschappen en architectuur. Verder heeft hij een dieptesensor, die een Live Focus-effect toevoegt.


Dit houdt in dat de achtergrond van je foto wazig wordt gemaakt, zodat je toffe portretfoto's kunt maken. Als laatste heb je een macrolens, waarmee je objecten van dichtbij kunt fotograferen. De camera aan de voorkant is verwerkt in een gaatje bovenin het scherm.


Groot 6.5-inch display

Het scherm heeft een afmeting van 6.5 inch. Dit is aan de grote kant, dus deze smartphone is geschikt naar mensen die hier naar opzoek zijn. De resolutie is niet bijzonder hoog, maar het beeld is scherp genoeg om te kijken naar je favoriete Youtubefilmpjes of naar series op Netflix.


Beveiliging tegen indringers

Heb je nieuwsgierige familieleden of vrienden? Op de achterkant zit een vingerafdrukscanner waarmee je je A21s beveiligt, zodat alleen jij bij je apps en bestanden kunt. Ook is het mogelijk om gezichtsherkenning te gebruiken, maar dat is minder nauwkeurig.

Grote batterij voor de hele dag stroom


De accu van deze Samsung-telefoon heeft een capaciteit van 5000mAh. Dit houdt in dat je genoeg stroom hebt om met een volle batterij de hele dag doorkomt, zonder dat je tussendoor hoeft te laden. Opladen gaat via de meegeleverde USB-C-lader.


Uitbreidbare opslagcapaciteit

Deze smartphone is leverbaar met een geheugen van 32GB, 64GB en 128GB. Een klein deel hiervan wordt gebruikt door de software en een aantal voorgeïnstalleerde apps. Heb je niet genoeg hieraan, gebruik dan een microSD-geheugenkaartje om het uit te breiden.


Plus- & minpunten Samsung Galaxy A21s

  • Dit toestel beschikt over een grote batterij met een capaciteit van 5000mAh
  • Met de fijne camera set-up maak je leuke foto's in verschillende situaties
  • Je kunt zelf kiezen hoe je het toestel ontgrendelt, met je vingerafdruk of je gezicht
  1. 64GB opslaggeheugen kan te weinig zijn, maar je breidt dit makkelijk uit tot 512GB met een microSD-kaartje

Samsung Galaxy A21s is op voorraad

Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.