Samsung Galaxy A51 kopen bij GSM Eindhoven

null

Begin 2020 komt Samsung met zijn nieuwste middenklasser, deze Samsung Galaxy A51. Dit is de opvolger van de A50, dus ze lijken veel op elkaar. Samsung heeft de A51 echter voorzien van een aantal mooie upgrades. Denk hierbij aan vier camera's, een beter scherm en een modern uiterlijk.


Verder heeft de Samsung Galaxy A51 een mooie 128GB aan opslag, zodat je al je apps en multimedia zonder problemen kwijt kunt. Ook de dikke 4000mAh-accu is weer terug, die je op kunt laden via USB-C. De Samsung Galaxy A51 is uitgevoerd in de kleuren zwart, blauw, zilver en roze.


GSM Eindhoven altijd de goedkoopste!

Prijs: € 239,00

Samsung A51 specificaties:

Verbeterd scherm

We zijn het van Samsung gewend, dus daarom is het geen verassing dat de Galaxy A51 van een mooi SAMOLED-scherm met Full HD-resolutie is voorzien. Super AMOLED-technologie zorgt voor een heldere kleurweergave en mooie diepe zwartwaarden. Zo kun je perfect een film kijken op je smartphone!

Bovenin het display is een nieuwe manier gebruikt om de selfiecamera kwijt te kunnen: Een hole punch, oftewel een perforatorgaatje. Dit betekent dat de selfiecamera in een rond gat in het scherm geplaatst is en dat ziet er mooier uit dan een inkeping van bovenaf.

Opslag

Deze Samsung Galaxy A51 is verkrijgbaar in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush Blue, Prism Crush Silver en Prism Crush Pink. Bij alle kleuren beschik je over 128GB opslaggeheugen, dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaartje. Zo kun je zonder problemen al je bestanden kwijt op je telefoon.

4000mAh-accu

De Samsung Galaxy A51 is voorzien van een accu met een capaciteit van 4000mAh. Dit is meer dan genoeg om ook met intensief gebruik een hele dag door te komen. Opladen doe je bliksemsnel via de USB-C-snellader.

Vier camera's op de achterkant

Voor de mobiele fotografen onder ons is de Galaxy A51 ook prima geschikt! Op de achterzijde van de A51 prijken namelijk vier camera's. De hoofdcamera heeft een resolutie van maar liefst 48 megapixel, zodat je foto's lekker scherp uit de bus komen.

Verder beschik je over een telefotolens voor 2x zoomen zonder kwaliteitsverlies. De groothoeklens zorgt ervoor dat je grotere onderwerpen, zoals natuurlandschappen of hoge gebouwen, gemakkelijk kunt vastleggen. Maak professioneel uitziende portretfoto's met behulp van de dieptesensor.

Krachtig voor al je dagelijkse apps

De chip van de A51, de Samsung Exynos 9611, is een prima processor die zonder problemen je dagelijkse apps snel opstart en soepel kan draaien. Een spelletje spelen is geen probleem, maar je hoeft natuurlijk niet de allerhoogste prestaties te verwachten als je een zware 3D-game speelt.

Samsung + Android = OneUI

De Samsung Galaxy A51 maakt gebruik van Android 10 voor het besturingssysteem, maar in een aangepaste versie. Zo krijg je wat meer opties en een ander uiterlijk, speciaal ontwikkeld door en voor Samsung. Naast de handige apps die je uit de doos krijgt kun je nieuwe apps downloaden uit de Play Store.

Plus- & minpunten Samsung Galaxy A51

  • Met vier camera's maak je in elke situatie wel mooie foto's
  • Het AMOLED-display van 6.5 inch geeft kleuren zeer mooi weer
  • De batterij van 4000mAh biedt genoeg stroom om de hele dag door te komen
  • Met de vingerafdrukscanner onder het scherm kun je de A51 snel en veilig ontgrendelen


  1. De hardware is niet geschikt voor zware 3D games, maar kan alledaagse taken uitstekend aan
Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.