Samsung Galaxy A72 kopen bij GSM Eindhoven

null

De Samsung Galaxy A72 is de opvolger van de A71, en is begin 2021 geïntroduceerd. Deze net-iets-luxer-dan-middenklasse smartphone beschikt onder andere over een groot 6.7 inch display, 6GB aan werkgeheugen en een vierdubbele camera. De opslag is ook uitbreidbaar met een microSD-kaart.


Het display mag dan wel groot zijn, maar door de dunne schermranden ligt het toestel toch lekker in de hand. De A72 komt standaard met 8GB aan werkgeheugen en het opslaggeheugen is uitbreidbaar met een microSD-kaart. De A72 is te krijgen in het zwart of in het blauw.

Prijs: € 369,00
(Nieuw marge toestel, contant betalen)

Samsung A72 specificaties:

Groot AMOLED-display

De A72 heeft een 6.7-inch display voorzien van AMOLED-techniek. Dit betekent dat kleuren extra goed tot hun recht komen omdat zwartwaarden écht zwart zijn. Hierdoor is de A72 ideaal voor het kijken van filmpjes, films en series, of voor het spelen van een mobiele game.


Vier cameralenzen aan de achterkant

De Samsung Galaxy A72 maakt aan de achterkant gebruik van wel vier verschillende lenzen. Naast de primaire 64-megapixelcamera heeft de A72 namelijk ook een ultra groothoek- en macrolens en een dieptesensor. Zo maak je voor superveel situaties mooie foto's!


De ultragroothoeklens gebruik je als je een brede omgeving in één beeld wilt krijgen, zoals bij bijvoorbeeld een groepsfoto. De macrolens is juist weer goed in het maken van gedetailleerde close-ups. De dieptesensor gebruik je voor portret foto's met scherptediepte-effect.


Uitbreidbare opslag

De Samsung Galaxy A72 beschikt over voldoende opslag voor al je apps en een heleboel foto's en video's. Toch kan het zijn dat de opslag net te klein is als je een grote fotocollectie bewaart, of als je bijvoorbeeld veel series download. Gelukkig breid je de opslag gemakkelijk uit met een microSD-kaart.


Plus- & minpunten Samsung Galaxy A72

  • Dankzij de vier camera's op de achterkant heb je heel veel fotografie mogelijkheden
  • De grote accu zorgt voor een lange batterijduur
  • Dankzij de meegeleverde snellader is je A72 snel weer helemaal opgeladen
  • 128GB is een ruime hoeveelheid geheugen voor al je content
  • Geheugen uitbreidbaar met micro-SD kaart
  • Het grote 6,7 inch sAMOLED-display zorgt voor een prachtige kleurweergave
  1. We hebben momenteel nog geen nadeel kunnen ontdekken
Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.