Samsung Galaxy M31 kopen bij GSM Eindhoven

null

Samsung heeft in juli 2020 de Galaxy M31 gepresenteerd. Dit is een betaalbare Android-telefoon met een hele grote batterij: 6000mAh. Hierdoor zou je toestel lang kunnen gebruiken op één accuduur. Verder ondersteunt deze smartphone 25W snelladen dankzij Samsung Super Fast Charging.


Deze Samsung-telefoon beschikt over een prachtig 6.4-inch beeldscherm die bijna de hele voorkant inneemt. Voorop het toestel zit een 32-megapixelcamera en achterop zitten vier cameralenzen. Verder heeft de M31 een vingerafdrukscanner aan de zijkant, 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen en dualsim.


Prijs bij GSM Eindhoven: € 209,00*

  1. TIJDELIJK UITVERKOCHT !

Enorme 6000mAh-batterij

De Samsung Galaxy M31 valt op vanwege de grote batterijcapaciteit van 6000mAh. Hiermee onderscheidt dit toestel zich van de rest. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de accu snel leeg is. Bovendien ondersteunt de M31 snelladen met 25W zodat de batterij in no-time weer opgeladen is.


6.4-inch Super AMOLED-display

Het beeldscherm van deze Samsung-smartphone is 6.4-inch groot en dus ideaal voor series en spelletjes. Dankzij Super AMOLED zijn zwartbeelden écht zwart en spatten kleuren van het scherm af. Het display wordt alleen onderbroken door een gaatje bovenin, waarin de selfiecamera verwerkt is.


Vier camera's voor verschillende situaties

Samsung heeft de Galaxy M31 voorzien van vier camera's achterop. Voor je normale foto's en video's gebruik je de primaire 64-megapixelcamera. En de 12-megapixelcamera met ultragroothoeklens is ideaal voor grote landschappen of een groepsfoto. Dezer lens legt namelijk meer vast op één beeld.


Ook maak je mooie portretfoto's met de 5-megapixelcamera met dieptesensor. Hiermee zorg je voor een scherptediepte-effect waarbij je onderwerp scherp blijft terwijl de achtergrond vervaagt. De 5-megapixelcamera met macrolens gebruik je voor scherpe close-ups. Van dichtbij leg kleine details diertjes of planten vast.


64GB opslaggeheugen met microSD-slot

De opslagcapaciteit van de Samsung Galaxy M31 bedraagt 64GB. Het besturingssysteem neemt hiervan een klein gedeelte in beslag. De rest gebruik je voor het opslaan van apps, foto's en video's. Je plaats een microSD-kaartje als je meer opslagruimte nodig hebt.


Ruimte voor twee simkaarten

Naast plek voor een geheugenkaartje, is er ook plek voor twee simkaarten tegelijkertijd. De M31 is namelijk een dualsim-telefoon. Het voordeel hiervan is, is dat je met één toestel rondloopt en bereikbaar bent op twee nummers. Handig om bijvoorbeeld werk en privé gescheiden te houden.


Plus- & minpunten Samsung Galaxy M31

  • Het toestel heeft een hele grote 6000mAh-batterij
  • De batterij ondersteunt 25W snelladen
  • Je gebruikt de vier camera's achterop voor verschillende situaties
  • Er is plek voor twee simkaarten én een geheugenkaartje tegelijkertijd
  1. De Exynos 9611 is niet de meest krachtige processor maar snel genoeg voor de gemiddelde gebruiker
Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.