arrow_drop_up arrow_drop_down

Samsung S5 mini scherm reparatie Tarieven & Werkwijze

Is het scherm / glas van je Samsung S5 mini kapot? Zit er een scheur in je Samsung S5 mini scherm?

Laat ons dan je Samsung S5 mini scherm repareren vanaf € 79,- inclusief montage en BTW.

Kom ook naar het best en meest beoordeelde reparatie bureau van Brabant. (Bron: Kiyoh)

  • Onze reparatie prijzen zijn genadeloos laag
  • Reparatie meestal in 15 minuten klaar
  • Geen afspraak nodig tot 30 min. voor sluitingstijd
  • Meeste onderdelen zijn op voorraad. 
  • Altijd 1 jaar garantie op de reparatie
  • Reparatie altijd met factuur voor bedrijf / verzekering
  • Gratis parkeren voor de deur van onze winkel
  • Gratis koffie, thee, chocomel tijdens het wachten

Meer informatie over de prijs

Samsung OLED schermen zoals in de Samsung S5 Mini aanwezig zijn, zijn kostbaar. Het glas en beeldscherm bestaat bij een Samsung S5 Mini altijd uit een geheel, een module. Hierdoor worden de schermen, indien uitsluitend het glas gebroken is, vaak in China gedemonteerd, en het OLED beeldscherm hergebruikt. Op dit OLED scherm wordt dan een nieuwe glasplaat gemonteert, en krijg je een vrijwel identiek product. De benaming van een scherm welke op deze wijze is verkregen is Refurbished. Voor de Samsung S5 Mini schermen bieden we de refurbished variant aan voor € 79,- en de volledig nieuwe en originele voor € 99,-

Omdat er vele verschillende kwaliteiten refurbished in omloop zijn, zal een lagere kwaliteit voor een lagere prijs elders aantreffen altijd mogelijk blijven. De beste kwaliteit is uiteraard de volledig nieuwe en originele versie.

Ook interessant om te lezen : De waarde van een prijslijst.

Werkwijze Samsung S5 mini scherm reparatie

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een Samsung S5 mini scherm reparatie. 


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je Samsung S5 mini ter reparatie aan aan de balie.


Inname Samsung S5 mini aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht, en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie aan een Samsung S5 mini scherm duurt gemiddeld 15 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 15 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je Samsung S5 mini weer afhalen aan de balie. Je Samsung S5 mini scherm is nu weer als nieuw.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen. 


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Vragen? Bel 06-28.199.632