scherm reparatie eindhoven

Scherm reparatie bij GSM Eindhoven

Dat is repareren voor een genadeloos lage prijs !

Scherm reparatie voor je iPhone of scherm reparatie voor je Samsung nodig? Het maakt niet uit welk merk smartphone je hebt, als je op zoek bent naar scherm reparatie voor jouw kostbaarste bezit, dan zit je goed bij ons. Want wij voeren scherm reparatie uit voor de beste prijs van zelfs geheel Europa. Vergelijk het zelf maar eens, onze scherm reparatie tarieven vergeleken met elders zijn gegarandeerd beter voor jouw portemonnee. Scherm reparatie kunnen wij zo goedkoop aanbieden omdat we inkopen rechtstreeks bij de fabrieken in China, daar waar de smartphones gemaakt worden. Zo krijgen we niet alleen de beste prijzen, maar ook de beste kwaliteit onderdelen voor het uitvoeren van scherm reparatie. 


Wist jij dat wij elk jaar wel 40.000 scherm reparaties uitvoeren, en dat onze klanten ons beoordelen met een 9 op de beoordelingswebsite van Kiyoh? Daar zijn we best een beetje trots op. We zijn sinds 1999 bezig met het dagelijks repareren van smartphone scherm reparaties, dus we kunnen wel stellen dat we sindsdien enige ervaring hebben opgedaan. Wil jij je smartphone scherm reparatie laten uitvoeren door een van de beste bedrijven in Nederland? Kom dan langs bij GSM Eindhoven. Wij garanderen dat je voor de reparatie van je iPhone of Samsung scherm geen afspraak nodig hebt, en dat de scherm reparatie altijd direct klaar is, terwijl je erop wacht, en geniet van onze koffie.


Terwijl wij de scherm reparatie uitvoeren kun jij rustig wachten in onze wachtruimte. Dan zijn onze medewerkers zo weer bij je terug met een weer volledig werkende smartphone. En heb je een andere klacht of defect aan je telefoon, ook dat is geen probleem. Naast scherm reparatie repareren wij ook alle andere defecten die op kunnen treden. Naast scherm reparatie is het vervangen van de batterij een veel uitgevoerde handeling. Veel van onze klanten laten terwijl ze een scherm reparatie laten uitvoeren ook direct de batterij mee vervangen. Zo zijn ze er zeker van dat hun smartphone weer enkele jaren extra mee kan gaan. De batterij van een smartphone is slechts een van de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Een smartphone kan met een goede batterij af en toe vervangen wel 10 jaar meegaan.

Kom ook naar het best en meest beoordeelde reparatie bureau van Brabant. (Bron: Kiyoh)

Scherm reparatie in de telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven

Welke schermen kun je allemaal laten repareren?

Wij repareren de schermen van vrijwel alle merken en modellen. Hieronder zetten we de meest voorkomende merken neer. Via de genoemde linkjes kom je direct bij de scherm reparatie prijzen uit van jouw smartphone of tablet.

Scherm reparatie werkwijze

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een scherm reparatie 


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je scherm reparatie aan aan de balie.


Inname scherm reparatie aan de balie

Een van onze collega's noteert het reparatie verzoek, en je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De vervanging van een scherm duurt gemiddeld 10 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 10 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je smartphone of tablet weer afhalen aan de balie. Je scherm is nu vervangen door een nieuw exemplaar.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen. 


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

 • Onze reparatie prijzen zijn genadeloos laag
 • Reparatie altijd in 15 minuten klaar
 • Geen afspraak nodig tot 30 min. voor sluitingstijd
 • Alle onderdelen zijn altijd op voorraad. 
 • Altijd 1 jaar garantie op de reparatie
 • Reparatie altijd met factuur voor bedrijf / verzekering
 • Gratis parkeren voor de deur van onze winkel
 • Gratis koffie, thee, chocomel tijdens het wachten

Aanbiedingen, ook handig om mee te nemen in de winkel

iPhone 1 Meter Lightning kabel

€ 5,-

iphone lightning kabel 1 meter
 • 100% Origineel Apple
 • reserveren niet nodig
 • voor iphone en ipad

iPhone 2 Meter Lightning kabel

€ 10,-

iphone lightning kabel 2 meter
 • 100% Origineel Apple
 • reserveren niet nodig
 • voor iphone en ipad

Tempered glass extra bescherming

€ 10,-

iphone tempered glass
 • voor alle smartphones
 • reserveren niet nodig
 • gratis montage

Apple 12 watt oplader 2,4 ampere

€ 15,-

iphone snel lader
 • laad je GSM sneller
 • voor alle GSM's
 • speciaal voor iphone 8
Aanbiedingen, ook handig om mee te nemen in de winkel
iPhone 1 meter Lightning kabel: € 5,- (normaal € 25,-)
iPhone 2 meter Lightning kabel: € 10,- (normaal € 35,-)

Tempered glass screen protector: € 10,- (normaal € 20,-)

Apple 12 Watt oplader 2,4 ampere: € 15,- (normaal € 35,-)