Space Marine Primaris Repulsor Executioner

Primaris Repulsor Executioner

Hoewel sommige kapittels Repulsor Executioners gebruiken als gepantserde escortes voor hun speciale troepentanks, geven veel kapittels er de voorkeur aan ze te gebruiken als transport voor Hellblasters en andere gespecialiseerde Primaris-eenheden. In deze hoedanigheid denderen de tanks over het slagveld met vurige geweren. Of ze nu bewapend zijn met macro-plasmaverbranders of zware laservernietigers, de Executioners lossen fusillade na fusillade, hun primaire wapens gecombineerd met een overvloed aan secundaire wapens om de vijand in puin te schieten.


De Repulsor Executioner is de zwaarst bewapende tank van de Adeptus Astartes, met een dodelijk krachtig primair wapen in de koepel - een macro plasmaverbrandingsoven of een zware laservernietiger - ondersteund door een coaxiaal zwaar aanvalskanon. Voeg daarbij twee krakstormgranaatwerpers, twee stormschieters, een dubbele Icarus ironhail heavy stubber, een ironhail heavy stubber en een op de romp gemonteerde dubbele heavy bolter en het zal je Repulsor Executioner zeker niet ontbreken aan vuurkracht! Je kunt dit offensieve vermogen aanvullen met een set defensieve autolanceerders en zelfs een Icarus rocket pod voor verdere bescherming vanuit de lucht.


Deze meerdelige plastic kit bestaat uit 150 onderdelen. Het kan worden geassembleerd met of zonder een schutter, die kan worden gebouwd scannen met een auspex of met zijn handen op de trekker van de pintle gemonteerde ironhail zware stubber. Er zijn ook acht afzonderlijke stukken optionele stuwage en twee antennes waarmee het voertuig naar wens kan worden versierd. De kit wordt geleverd met een Citadel 100mm Round Base en heldere hover stand, die onder een hoek kan worden ingesteld, waardoor een zekere mate van camber aan je model wordt toegevoegd.


Warhammer 40.000 regels voor dit voertuig zijn allemaal te vinden in de assemblage gids (inbegrepen in de set).


Prijs: €82,50

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)