Telefoonreparatie bij GSM Eindhoven

Telefoonreparatie nodig ?

Dan heb je ons gevonden, en we hebben je veel te bieden!

Kom langs in de telefoonreparatie winkel van GSM Eindhoven, en we repareren je telefoon direct en zonder afspraak.

Onze telefoonreparatie prijzen zijn genadeloos laag, maar we bezuinigen niet op kwaliteit. Want het is natuurlijk heel eenvoudig om een goedkoper namaak onderdeel voor een lagere prijs aan jou te verkopen.

Bij ons krijg je daarom op alle reparaties tot 1 jaar garantie. Deze garantietermijn is uniek.

Wil je meer over ons te weten komen, begin dan op onze hoofdpagina.

Waar vind je onze telefoonreparatie winkel in Eindhoven?

Onze telefoonreparatie winkel vind je, zoals de naam al doet vermoeden, uiteraard in Eindhoven, in stadsdeel Woensel. Het adres is Brussellaan 2F in Eindhoven. De openingstijden staan vermeld onderaan elke pagina. Tijdens deze tijden kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen, en op de reparatie wachten.

Wat kun je allemaal laten repareren in onze telefoonreparatie winkel?

Wij voeren telefoonreparatie uit van vrijwel alle merken en modellen. Hieronder zetten we de meest voorkomende merken neer. Via de genoemde linkjes kom je direct bij de prijzen uit van jouw telefoonreparatie. Je kunt natuurlijk ook beginnen op onze hoofdpagina.

Telefoonreparatie werkwijze

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een telefoonreparatie.


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je telefoonreparatie aan aan de balie.


Inname aan de balie

Een van onze collega's noteert de gewenste telefoonreparatie. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De telefoonreparatie duurt gemiddeld 15 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 15 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je telefoonreparatie afhalen aan de balie.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen.


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Kom ook naar het best en meest beoordeelde reparatie bureau van Brabant. (Bron: Kiyoh)

Wij zijn niet de eerste de beste, GSM Eindhoven in cijfers:

40.000+

Telefoonreparatie is onze voornaamste bezigheid. Elk jaar repareren we bovenstaand aantal smartphones en tablets, en daar zijn we best een beetje trots op. Heb jij ook een Smartphone zoals een iPhone of Samsung Galaxy of One+ die kapot is en je graag laat repareren, kom dan langs bij ons.

600.000+

Omdat we al geruime tijd in het vak zitten, en we de afgelopen 19 jaar niets anders gedaan hebben dan telefoons beter gemaakt, staat de reparatieteller inmiddels op ruim 600.000 telefoonreparaties. Help jij ons mee naar het miljoen, dat zouden we, op zijn Eindhovens gezegt hebbende, kei tof vinden ;-)

19 jaar

GSM Eindhoven is sinds het jaar 2000 actief in de telecom branche. Daarvoor was het voor ons nog geen full time job, maar wat begonnen is als een eenmanszaak is nu uitgegroeid naar een BV met 10 geweldige collega's. Samen maken we alles nog mooier en beter.

Uitstekend

Omdat onze service veel verder gaat dan alleen maar telefoonreparaties of het verkopen van een accessoire onderscheiden wij ons graag van de rest. Dat doen wij door te trachten het allerhoogste service niveau aan te bieden, en altijd net een stapje meer te zetten voor de klant. Dat bewijst onze uitstekende klant tevredenheid score op de website van Kiyoh.

Als je bij ons langskomt kun je genieten van deze voordelen:

  • Onze telefoonreparatie prijzen zijn genadeloos laag
  • Telefoonreparatie altijd in 15 minuten klaar
  • Geen afspraak nodig tot 30 min. voor sluitingstijd
  • Alle onderdelen zijn altijd op voorraad. 
  • Altijd 1 jaar garantie op de reparatie
  • Reparatie altijd met factuur voor bedrijf / verzekering
  • Gratis parkeren voor de deur van onze winkel
  • Gratis koffie, thee, chocomel tijdens het wachten
Telefoonreparatie

Telefoonreparatie aan de lopende band

Telefoonreparatie is voor onze mensen "lopende band werk" geworden. Ons team van monteurs gaat graag geen enkele uitdaging uit de weg. Dus heb jij een uitdaging, een vreemde klacht die niemand kan oplossen? Wij kijken ernaar uit om deze te ontvangen. Natuurlijk mag je ook voor een simpele scherm reparatie in onze telefoonreparatie winkel langskomen.

Waar vind je ons: