Warhammer 40.000 Space Marines

In het fictieve universum van Warhammer 40.000 zijn de Space Marines, ook bekend als de Adeptus Astartes, bovenmenselijke krijgsmonniken die vechten voor het Imperium of Man. Ze dragen gemechaniseerde harnassen en hebben aangepaste genomen die hen bovenmenselijke kracht en uithoudingsvermogen verlenen.


De melkweg is in gevaar. Hele werelden vallen. Het Imperium heeft je nodig.

Chaos Space Marines

Warhammer 40.000 Chaos Space Marines - Legionaries
€38,95


Legionaries

Zelfs de Space Marines zijn niet veilig voor de aantrekkingskracht van Chaos. Of ze nu afkomstig zijn uit de donkere dagen van de Horus Heresy of recentelijk een verrader zijn geworden, deze kwaadaardige krijgers combineren hun genen met duistere zegeningen en kwaadaardige tovenarij, door jaren van strijd omgevormd tot onverschrokken, bovenmenselijke reavers.


Chaos Space Marines vormen de kern van elk Chaos-leger. Ze kunnen net zo goed tegenstanders vanop afstand verbrijzelen met boltervuur als in bloedige gevechten, en kunnen voor vrijwel elk doel op het slagveld worden ingezet. Gecombineerd met uw keuze van Marks of Chaos, Chaos Icons en dodelijke wapens, hebben ze een plaats in elk van uw leger lijsten.


Deze set bouwt 10 Chaos Space Marines, met wapens naar keuze. De set zit absoluut vol met optionele extra's, zodat je elk lid van de groep kunt bewapenen met wapens en pistolen voor close combat of met wapens voor afstand. Je kunt een plasmakanon, flamer, meltagun, zware bolter en raketwerper naar keuze toevoegen. Met optionele onderdelen kun je maximaal twee Aspiring Champions bouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de set op te bouwen als een enkele squad van 10 of twee squads van 5. Een Chaos icoon, verwisselbare onderdelen en optionele granaten bieden je nog meer keuze, zodat geen twee eenheden op elkaar hoeven te lijken. De set is zelfs ontworpen om compatibel te zijn met de Havocs, zodat je zware wapens kunt combineren voor nog meer keuze.


Deze set wordt geleverd in 144 plastic onderdelen en bevat 10 x 32mm ronde bases.

Warhammer 40.000 Chaos Space Marines - Raptors
€32,50


Raptors

De wrede terreurtroepen, de Raptors, beschouwen zichzelf als de elite van de Chaos Space Marines. Hun moord eenheden belichamen wat er is geworden van de Assault Marines van de Traitor Legions.


Chaos Space Marine Raptors miniaturen komen in een reeks van dynamische poses. Ze zijn gebeeldhouwd neergestreken of opstijgend van de brokstukken van het slagveld op hun bases. Overal op de modellen toont hun met metaal omrande pantser alle vervormende effecten van de Warp: roosters komen tevoorschijn uit schouderstukken; kabels steken uit het pantser; tanden steken uit verschillende oppervlakken rond de rand van de jump packs. Ze dragen grendelpistolen en wrede kettingzwaarden.


Deze meerdelige plastic boxed set bevat 116 onderdelen, vijf 32mm ronde bases en een Chaos Space Marine Transfer Sheet, waarmee 5 Chaos Space Marines Raptors of 5 Chaos Space Marines Warp Talons kunnen worden gebouwd.

Deze set wordt ongeverfd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.

Warhammer 40.000 Chaos Space Marines - Dark Apostle
€30,50Dark Apostle

Donkere Apostelen vormen het priesterschap van de Duistere Goden. Net zoals de kapelaans van de loyale Space Marines de geloofsbelijdenissen van hun Kapittels hooghouden, wijden de Dark Apostles hun leven aan de verspreiding van het onheilige woord en verspreiden zij actief de verering van Chaos in het heelal. Hun inspanningen blijven niet onbeloond - Dark Apostles worden omringd door daemonische aura's van bescherming die glinsteren en kronkelen als ze hun godslasterlijke gebeden opzeggen.


De Dark Apostle set is een 3-model, meerdelige plastic kit. De Dark Apostle is een integraal HQ keuze in een Chaos Space Marines leger en kan worden vergezeld door een paar Dark Disciples. De Dark Apostle draagt een vervloekte crozius en een gevallen daemonic tome. In de strijd kan hij gebeden opzeggen om de Duistere Goden om hun onheilige zegeningen te vragen. De relikwieën van corruptie die de Duistere Discipelen dragen, helpen hun meester bij zijn gebeden tot de Chaosgoden.


Deze kit bouwt een Dark Apostle en twee Dark Disciples. Het wordt geleverd in 19 plastic onderdelen en komt met een 40mm Citadel Round Base en twee 25mm Citadel Round Bases.

Space Marines

Warhammer 40.000 Space Marines Tactical Squad
€41,95


Tactical Squad

Tactische eenheden zijn de ruggengraat van elk Space Marine leger. Ze houden stand, bieden vuursteun en vallen aan in bloedige gevechten, zoals het steeds veranderende oorlogstoneel voorschrijft.


Deze doos bevat alles wat je nodig hebt om een zeer persoonlijke 10 man Tactical Squad te maken, inclusief Sergeant en Speciaal Wapen. Er zijn zo veel opties en extra details voorzien dat we je aanraden even de tijd te nemen om de bovenstaande foto's te bekijken om ze allemaal volledig te waarderen.


Space Marines

Om de Tactical Squad te bouwen krijg je 11 rompfronten (waarvan 10 unieke ontwerpen); 10 verschillende beenposes; 16 verschillende hoofden (13 met helm, 3 zonder hoofd); 22 schoudervullingen; 10 rugzakken (waarvan 9 individuele ontwerpen); en 10 sets linker- en rechterarmen.


Wapens

Er zijn 10 unieke boltguns, een gravgun, een meltagun, een plasmakanon, een flamer, een raketwerper (inclusief rugzak en reserve raketten). De squad Sergeant kan bewapend worden met een combinatie van powerfist, powerzwaard of kettingzwaard, en plasmapistool, gravpistool of grendelpistool. Je kunt ook 1 van de volgende combi-bolters maken - combi-grav, combi-melta, combi-plasma of combi-flamer. Het peloton kan ook worden bewapend met een melta-bom, een selectie gevechtsmessen en genoeg Frag- en Krak-granaten om elke Space Marine te bewapenen.


Extra uitrusting

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog: een rugbanner voor de squad sergeant (met de keuze uit 3 verschillende bannertops); een boltgun in het holster; richtkijkers voor de boltguns; perkamenten en zuiverheidszegels; munitiezakken; een auspex; en 3 reservehanden (1 die wijst, 1 die een granaat vasthoudt, en 1 die een boltgunpatroon vasthoudt).


Deze plastic kit bevat 179 onderdelen om een 10 mans Tactical Squad te maken (en nog veel meer!). Ook inbegrepen zijn 2 Space Marine transfer vellen om Chapter iconografie en squad markeringen toe te voegen.


Deze kit wordt ongeverfd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.


Warhammer 40.000 Space Marines Devastator Squad
€42,95


Devastator Squad

De Space Marines Devastators, steuntroepen die hun naam eer aan doen, brengen het oordeel van de keizer via verbluffend vertoon van brute vuurkracht. Raketten slaan in rijen vijanden, ontploffingen van verschroeiend plasma smelten kraters in de aarde, lascannons slaan door de hardste verdediging en het dreunende gebrom van grav-kanonnen stijgt naar een verschrikkelijk crescendo als het doelwit van de wraak van de Devastators wordt gereduceerd tot niets meer dan geheugen en stof.


Deze meerdelige plastic kit bevat alles wat je nodig hebt om vijf Space Marines Devastators te bouwen, waarvan een optioneel kan worden geassembleerd als een Space Marine Devastator Sergeant, met drie Sergeant hoofden inbegrepen. De poses waarin deze modellen kunnen worden gemonteerd zijn klassieke Devastator poses, met targeter helmen en castellated greaves ontworpen om de immense terugslag van hun zware wapens tegen te gaan.


Spreken van zware wapens, de Devastator squad bevat een *ongelooflijke* array van het Imperium's finest. In deze groep zitten:


Twee Space Marine Grav-Cannon en Back Pack Assemblies;

Twee Space Marine Raketlanceerders en rugdekking;

Twee Space Marine Multi Melta en rugdekking;

Twee Space Marine Lascannon en rugdekking;

Twee Space Marine Plasma Kanonnen en samenstellingen;

Twee Space Marine Heavy Bolter en Back Pack samenstellingen;

Eén Combi Plasma, Combi Melta, Combi Grav, Combi Flamer, Bolter en Storm Bolter elk;

Eén Power Fist, Power Sword, Power Axe, Lightning Claw, Chainsword en Thunder Hammer elk;

Elk een plasmapistool, grendelpistool en gravpistool.


Vijf Purity Seals, twee Servo Skulls, een stapel gebruikte hulzen, een schedelbasisstuk, tien Space Marine richthelmen, zes sets benen, zes Sergeant handen en acht Space Marine schouderstukken ronden deze immense verzameling van onderdelen af.Er worden ook vijf 32mm Citadel Round Bases meegeleverd.

Warhammer 40.000 Space Marines - Razorback
€38,95


De Razorback is een zwaar bewapende variant van de Rhino troepentransport die een deel van zijn transportcapaciteit opoffert voor op de koepel gemonteerde bewapening, normaal gesproken een twin-linked lascannon of zware bolter.


Deze doos bevat 1 meerdelige plastic Space Marine Razorback, inclusief opties voor zware bolter en lascannon.


Warhammer 40.000 Space Marine - Primaris Repulsor Executioner
€82,50


Primaris Repulsor Executioner

Hoewel sommige kapittels Repulsor Executioners gebruiken als gepantserde escortes voor hun speciale troepentanks, geven veel kapittels er de voorkeur aan ze te gebruiken als transport voor Hellblasters en andere gespecialiseerde Primaris-eenheden. In deze hoedanigheid denderen de tanks over het slagveld met vurige geweren. Of ze nu bewapend zijn met macro-plasmaverbranders of zware laservernietigers, de Executioners lossen fusillade na fusillade, hun primaire wapens gecombineerd met een overvloed aan secundaire wapens om de vijand in puin te schieten.


De Repulsor Executioner is de zwaarst bewapende tank van de Adeptus Astartes, met een dodelijk krachtig primair wapen in de koepel - een macro plasmaverbrandingsoven of een zware laservernietiger - ondersteund door een coaxiaal zwaar aanvalskanon. Voeg daarbij twee krakstormgranaatwerpers, twee stormschieters, een dubbele Icarus ironhail heavy stubber, een ironhail heavy stubber en een op de romp gemonteerde dubbele heavy bolter en het zal je Repulsor Executioner zeker niet ontbreken aan vuurkracht! Je kunt dit offensieve vermogen aanvullen met een set defensieve autolanceerders en zelfs een Icarus rocket pod voor verdere bescherming vanuit de lucht.


Deze meerdelige plastic kit bestaat uit 150 onderdelen. Het kan worden geassembleerd met of zonder een schutter, die kan worden gebouwd scannen met een auspex of met zijn handen op de trekker van de pintle gemonteerde ironhail zware stubber. Er zijn ook acht afzonderlijke stukken optionele stuwage en twee antennes waarmee het voertuig naar wens kan worden versierd. De kit wordt geleverd met een Citadel 100mm Round Base en heldere hover stand, die onder een hoek kan worden ingesteld, waardoor een zekere mate van camber aan je model wordt toegevoegd.


Warhammer 40.000 regels voor dit voertuig zijn allemaal te vinden in de assemblage gids (inbegrepen in de set).

Warhammer 40.000 Space Marines Bladeguard Veterans
€40,95


Bladeguard Veterans zijn onverbiddelijke krijgers, die meedogenloos oprukken met geheven zwaarden - het beeld van nobele ridders uit de mythe. Leden van de elite van hun Chapter's 1st Company Veterans, elk van deze enorm ervaren Space Marines heeft gevochten om het Imperium te behouden over ontelbare werelden.


Leid de aanval met deze vechtmeesters. Elk is gewapend met een meesterlijk zwaard en uitgerust met een stormschild. Er is een optie om een van de squad in een sergeant te veranderen. De kit bevat ook meerdere hoofd, kantelplaat, pistool en holster varianten, evenals plasma pistool en neo-volkiet pistool opties voor de sergeant. Deze grizzled veteranen zijn gekleed in de fijnste plaat, die er geweldig uitziet in de kleuren van elk Chapter.


Deze 78-delige plastic kit maakt drie Bladeguard Veterans en wordt geleverd met drie 40mm Citadel ronde bases. Het wordt ook geleverd met een Ultramarines Infantry transfer sheet.

Warhammer 40.000 Space Marine Primaris Eliminators
€40,95


Toegewijde schutters, Eliminators achtervolgen de schaduwen van het slagveld, op zoek naar mogelijke doelwitten en schieten ze neer met gerichte salvo's. Daarna glippen deze stille moordenaars weg op zoek naar hun volgende prooi.


Elk model in dit team kan worden bewapend met een las fusil, die perfect is voor het uitschakelen van de zwaarste doelen, of een bolt sniper rifle, die een keuze aan munitie biedt voor elke situatie. De sergeant kan ook worden bewapend met een instigator grendel karabijn. Alle drie de modellen kunnen worden geassembleerd met of zonder helm en de kit wordt geleverd met een aantal optionele onderdelen waarmee u de eenheid kunt individualiseren.


De plastic kit bestaat uit 60 onderdelen en maakt drie Eliminators. Elk model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round basis. De set bevat ook een Primaris Space Marines Infantry transfer sheet.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)