Xiaomi Redmi Note 8T kopen bij GSM Eindhoven

null

De Xiaomi Redmi Note 8T 64GB is een betaalbare smartphone waarmee je leuke specificaties krijgt voor een lage prijs. Zo heeft de camera een resolutie van 48 megapixels, zodat je leuke plaatjes kunt schieten. Dankzij de goede accu gaat de telefoon lang mee op één batterijlading.


Daarnaast is het mogelijk om je Xiaomi te ontgrendelen via gezichtsherkenning of met je vingerafdruk. Ook heeft het 64GB uitbreidbaar geheugen en is er een plekje voor een tweede simkaart in het toestel, al kun je dan niet ook gebruik maken van een geheugenkaartje.


Prijs bij GSM Eindhoven: € 139,00*

48-megapixelcamera

De Xiaomi Redmi Note 8T heeft een frontcamera waarmee leuke selfies kunnen worden geschoten van 13 megapixels. Aan de achterkant van het zwarte toestel bevinden zich meerdere lenzen, zodat je leuke effecten kunt toevoegen aan je foto’s. Met de hoofdcamera maak je foto’s van 48 megapixels.

64GB uitbreidbaar geheugen

Met 64GB opslag heb je al een ruime hoeveelheid geheugen, waar je je foto’s, apps en andere content op kwijt kunt. Is dat niet genoeg, dan is er ook nog een geheugenkaartslot. Met een MicroSD-kaartje kun je het geheugen van je toestel uitbreiden.

Twee simkaarten

Je kunt er voor kiezen om je geheugenkaartslot voor een geheugenkaartje te gebruiken, maar je kunt er ook een tweede simkaart in kwijt. Hierdoor kun je op twee nummers tegelijk bereikbaar zijn. Handig als je werk en privé gescheiden wilt houden!

Vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning

De zwarte Redmi Note 8T is voorzien van een vingerafdrukscanner. Als je hier je vinger op legt, ontgrendelt je telefoon zich razendsnel! Daarnaast heeft het toestel ook gezichtsherkenning, waardoor je toestel ontgrendeld kan worden door er gewoon naar te kijken. Nog sneller, maar wel ietsje minder veilig.

Lange accuduur

Dankzij de accu van 4000mAh hoef jij niet bang te zijn dat je met een leeg toestel met rondlopen. Je haalt er namelijk gemakkelijk een dag mee zonder dat je hoeft op te laden. Opladen gaat via de USB-C-poort.

Android OS

De Xiaomi Redmi Note 8 Zwart draait op Android, het besturingssysteem van Google. Hierdoor kun je gebruik maken van Google-diensten als Google Maps, Google Drive en Gmail. Daarnaast download je je favoriete apps en games in de Google Play Store!

Plus- & minpunten Xiaomi Redmi Note 8T 64GB

  • Het geheugen van 64GB is uit te breiden met een geheugenkaartje
  • De 48-megapixelcamera kan foto's maken van prima kwaliteit
  • Dankzij de 4000mAh-accu heb je genoeg power voor een dag intensief gebruik
  • Dankzij de 3,5mm-poort kun je nog steeds je oude oordopjes gebruiken
  1. De processor kan niet heel krachtige apps of games aan, maar je betaalt er daardoor ook minder voor

Xiaomi Redmi Note 8T is op voorraad

Op zoek naar iets anders?