Chaos Space Marines Raptors

Raptors

De wrede terreurtroepen, de Raptors, beschouwen zichzelf als de elite van de Chaos Space Marines. Hun moord eenheden belichamen wat er is geworden van de Assault Marines van de Traitor Legions.


Chaos Space Marine Raptors miniaturen komen in een reeks van dynamische poses. Ze zijn gebeeldhouwd neergestreken of opstijgend van de brokstukken van het slagveld op hun bases. Overal op de modellen toont hun met metaal omrande pantser alle vervormende effecten van de Warp: roosters komen tevoorschijn uit schouderstukken; kabels steken uit het pantser; tanden steken uit verschillende oppervlakken rond de rand van de jump packs. Ze dragen grendelpistolen en wrede kettingzwaarden.


Deze meerdelige plastic boxed set bevat 116 onderdelen, vijf 32mm ronde bases en een Chaos Space Marine Transfer Sheet, waarmee 5 Chaos Space Marines Raptors of 5 Chaos Space Marines Warp Talons kunnen worden gebouwd.

Deze set wordt ongeverfd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.


Prijs: €32,50

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)