Chaos Space Marines Legionaries

Legionaries

Zelfs de Space Marines zijn niet veilig voor de aantrekkingskracht van Chaos. Of ze nu afkomstig zijn uit de donkere dagen van de Horus Heresy of recentelijk een verrader zijn geworden, deze kwaadaardige krijgers combineren hun genen met duistere zegeningen en kwaadaardige tovenarij, door jaren van strijd omgevormd tot onverschrokken, bovenmenselijke reavers.


Chaos Space Marines vormen de kern van elk Chaos-leger. Ze kunnen net zo goed tegenstanders vanop afstand verbrijzelen met boltervuur als in bloedige gevechten, en kunnen voor vrijwel elk doel op het slagveld worden ingezet. Gecombineerd met uw keuze van Marks of Chaos, Chaos Icons en dodelijke wapens, hebben ze een plaats in elk van uw leger lijsten.


Deze set bouwt 10 Chaos Space Marines, met wapens naar keuze. De set zit absoluut vol met optionele extra's, zodat je elk lid van de groep kunt bewapenen met wapens en pistolen voor close combat of met wapens voor afstand. Je kunt een plasmakanon, flamer, meltagun, zware bolter en raketwerper naar keuze toevoegen. Met optionele onderdelen kun je maximaal twee Aspiring Champions bouwen, waardoor je de vrijheid hebt om de set op te bouwen als een enkele squad van 10 of twee squads van 5. Een Chaos icoon, verwisselbare onderdelen en optionele granaten bieden je nog meer keuze, zodat geen twee eenheden op elkaar hoeven te lijken. De set is zelfs ontworpen om compatibel te zijn met de Havocs, zodat je zware wapens kunt combineren voor nog meer keuze.


Deze set wordt geleverd in 144 plastic onderdelen en bevat 10 x 32mm ronde bases.


Prijs: €48,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)