Warhammer -40.000

Start je Warhammer 40.000 avontuur!

Warhammer is een verzamelnaam voor een hele reeks miniaturenspellen, met één centraal thema: WAR!

Elke versie van Warhammer wordt op een tafel of bord gespeeld en heeft een set regels die helpen het gevecht te simuleren.

Je kan bewegen, acties ondernemen of de vijand te lijf gaan.


Als je wilt starten met Warhammer, kan je hieronder de verschillende keuzes vinden.

Elke versie speelt zich in een andere wereld af. Het is aangeraden om de versie te kiezen die het dichts bij je interesseveld ligt.

Hou je van Fantasy? Dan kies je voor Age of Sigmar. Ben je te vinden voor sci-fi, dan kies je voor 40K.

Warhammer 40,000

Dit is wellicht de meest bekende versie van Warhammer. Warhammer 40K is de science fiction variant die zich afspeelt in het 41e Millennium. In dit oorlogsspel zijn er diverse legers mogelijk waaronder genetisch gemodificeerde mensen (ook bekend als Space Marines) en vele andere buitenaardse rassen.


Warhammer 40.000-set is de maatstaf voor miniatuurspellen en weerspiegelt de verre toekomst van de mensheid. Het is een spel van superhelden met bovennatuurlijke krachten, venijnige buitenaardse wezens en wraaklustige schurken die epische gevechten voeren en de spannendste avonturen beleven. Liefhebbers van over de hele wereld zijn er al door in vervoering gebracht. 

De Warhammer-collectie bestaat uit het meest geliefde spel met miniaturen ter wereld en de meest indrukwekkende selectie verf en accessoires op aarde verkrijgbaar.

Warhammer 40.000 Startpakketten

Warhammer 40.000 Recruit Edition (Starter Set)
€ 37,95

Dit is de perfecte starterset voor mensen die de hobby willen uitproberen, maar nog niet zeker zijn of het iets voor hen is. Deze doos past in ieders budget en bevat 20 miniaturen (2 legers: Space Marines & Necrons). Ideaal dus om erachter te komen of Warhammer iets voor jou is. Alle miniaturen in de Starter Sets zijn push-fit. De handleiding beschrijft hoe je ze in elkaar moet zetten en beschilderen.


De Elite Edition bevat alles wat je nodig hebt om met 2 spelers te kunnen spelen, inclusief spelregels. Handig aan deze set is dat er ook startmissies zijn, waardoor je het spel al spelend kan leren.

De Warhammer 40.000 Recruit Edition Starters set bevat:


- 20 push fit plastic miniaturen, waarvoor alleen een knipper nodig is om in elkaar te zetten (wij raden Citadel Starter Set Clippers of Citadel Fine Detail Cutters aan - niet inbegrepen) - geen lijm, geen rommel, inclusief:

- 1x Royal Warden: Een onverzettelijke loyale bewaker, de Royal Warden is de handhaver van de wil van zijn Overlord. Het model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base.

- 10x Necron Krijgers: De steunpilaar van de Necron falanxen, deze tweevoetige krijgers vernietigen hun prooi met meedogenloze volleys van atomiserende gauss wapens. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base, en heeft een keuze aan hoofden en wapens.

- 3x Canoptek Scarab Swarms: Vliegende hordes van deze insectachtige machines kauwen ongestraft door pantser, vlees en botten. Elke zwerm wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 1x Primaris Luitenant: Een volleerd company officier, een Lieutenant is belast met het assisteren van zijn Captain in elk aspect van zijn taken, en het leiden van zijn broeders op het slagveld. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 5x Assault Intercessors: Deze groep agressieve strijders verscheuren hun vijanden in het middengevecht met de slijpende zwaaien van hun kettingzwaarden. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base.


- Het Warhammer 40.000 Recruit Manual is uw 64 pagina's tellende gids voor de strijd in het 41e Millennium. Het bevat een overzicht van de Warhammer hobby, achtergrond voor je nieuwe modellen, en een stap-voor-stap gids voor het bouwen en vechten met je troepen, inclusief alle regels die je nodig hebt voor je eerste wedstrijden.


- Een zwaargewicht papieren speelmat, plus een glanzend afgewerkt kartonnen dienblad dat kan worden gebruikt om je eerste gevechten van decor te voorzien - tover elke keukentafel om in een passend grimmig, donker oorlogslandschap! Op de mat liggen ook verschillende markeerstiften die ontworpen zijn om samen te werken met de missies in het Recruit Manual.


- Linialen en dobbelstenen - de essentiële accessoires die je nodig hebt om te spelen.


- Datasheets - met regels voor alle modellen in de set, plus een set uitbreidingsopties voor als je wilt uitbreiden met nieuwe sets.


- Een Space Marines Transfer Sheet met meer dan 100 transfers, ontworpen om Chapter-specifieke details, squad insignia, kill markings en meer eenvoudig toe te voegen - perfect voor als je een final touch wilt toevoegen aan je geschilderde modellen!

Warhammer 40.000 Elite Edition (Starter Set)
€ 79,-

De Elite Edition is gelijkaardig aan de Recruit Edition, maar bevat meer inhoud. Deze doos biedt maar liefst 27 miniaturen (push-fit). Deze starter set is wellicht beter voor mensen die Warhammer al eens gezien of gespeeld hebben. Je kan de inhoud van de drie starter sets trouwens ook door elkaar gebruiken en zo je legers uitbreiden.


De Warhammer 40.000 Elite Edition Starters set bevat:


- 27 push fit plastic miniaturen, waarvoor alleen een knipper nodig is om in elkaar te zetten (wij raden Citadel Starter Set Clippers of Citadel Fine Detail Cutters aan - niet inbegrepen) - geen lijm, geen geknoei - inclusief:


- 1x Overlord: Een imperieuze commandant van de Necron falanxen, het gezag van de Overlord is absoluut. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 10x Necron Krijgers: De steunpilaar van de Necron falanxen, deze tweevoetige krijgers vernietigen hun prooi met meedogenloze volleys van atomiserende gauss wapens. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base en heeft een keuze aan hoofden en wapens.

- 3x Canoptek Scarab Swarms: Vliegende hordes van deze insectachtige machines kauwen ongestraft door pantser, vlees en botten. Elke zwerm wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 3x Skorpekh Vernietigers: Snelle en dodelijke jagers, Skorpekh Destroyers jagen op hun prooi om ze in stukken te hakken met hun angstaanjagende messen. Elk model wordt geleverd met een Citadel 50mm Round Base.

- 1x Canoptek Plasmacyte: Een wrede en berekenende manipulator van besmette energie, de Plasmacyte is in staat om zijn Destroyer verwanten in een moordwoede te sturen. Het model wordt geleverd met een Citadel 28mm Round Base.

- 1x Primaris Captain: Een uitstekende commandant en zeer vaardige krijger, een Primaris Captain is de commandant van een hele compagnie van zijn strijdbroeders. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 5x Assault Intercessors: Deze groep agressieve strijders verscheuren hun vijanden in melee met maaiende zwaaien van hun malende kettingzwaarden. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base.

-3x Outriders: Breng het gevecht naar de vijandelijke flanken vanaf de achterkant van gepantserde motoren met deze verkenners. Elk model wordt geleverd met een Citadel 90mm Oval Base.


- Het Warhammer 40.000 Elite Handboek - uw gids voor de strijd in het 41ste Millennium. Het bevat een overzicht van de Warhammer hobby, diepgaande achtergrond voor je nieuwe modellen, en een stap-voor-stap handleiding voor het bouwen en vechten met je troepen, inclusief alle regels die je nodig hebt voor je eerste wedstrijden.


- Een zwaargewicht papieren speelmat, plus een glanzend afgewerkt kartonnen dienblad dat kan worden gebruikt om je eerste gevechten van decor te voorzien - tover elke keukentafel om in een passend grimmig, donker oorlogslandschap! Op het speelbord staan ook verschillende markeerstiften die ontworpen zijn om samen te werken met de missies in de Command Manual.


- Afstandslinialen en dobbelstenen - Deze essentiële accessoires dekken je in voor beweging, schieten, close combat en meer.


- Datasheets voorzien je van regels voor alle modellen in de set, plus een set uitbreidingsopties voor als je wilt vertakken met nieuwe sets.


- Een Space Marines Transfer Sheet met meer dan 600 transfers, ontworpen om hoofdstuk-specifieke details, squad insignia, kill markeringen, en meer eenvoudig toe te voegen - perfect voor als je je geschilderde modellen wilt afwerken!

Warhammer 40.000 Command Edition (Starter Set)
€ 139,-

De Command Edition Starter Set is ideaal voor spelers die al overtuigd zijn van de hobby. Deze Starter Set heeft de meeste inhoud van de drie, waaronder 27 push-fit miniaturen, push fit terreinonderdelen én een speelbord van ongeveer 76 x 57 cm. Dit is de meest uitgebreide starter set en bevat naast alle regels uit de kleinere sets ook het volledige hardcover Rulebook. 

De Warhammer 40.000 Command Edition Starters set bevat:


- 27 push fit plastic miniaturen, waarvoor alleen een knipper nodig is om in elkaar te zetten (wij raden Citadel Starter Set Clippers of Citadel Fine Detail Cutters aan - niet inbegrepen) - geen lijm, geen geknoei - inclusief:


- 1x Overlord: Een imperieuze commandant van de Necron falanxen, het gezag van de Overlord is absoluut. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 10x Necron Krijgers: De steunpilaar van de Necron falanxen, deze tweevoetige krijgers vernietigen hun prooi met meedogenloze volleys van atomiserende gauss wapens. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base en een keuze van hoofden en wapens.

- 3x Canoptek Scarab Swarms: Vliegende hordes van deze insectachtige machines kauwen ongestraft door pantser, vlees en botten. Elke zwerm wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 3x Skorpekh Vernietigers: Snelle en dodelijke jagers, Skorpekh Destroyers jagen op hun prooi om ze in stukken te hakken met hun angstaanjagende messen. Elk model wordt geleverd met een Citadel 50mm Round Base.

- 1x Canoptek Plasmacyte: Een wrede en berekenende manipulator van besmette energie, de Plasmacyte is in staat om zijn Destroyer verwanten in een moordwoede te sturen. Het model wordt geleverd met een Citadel 28mm Round Base.

- 1x Primaris Captain: Een uitstekende commandant en zeer vaardige krijger, een Primaris Captain is de commandant van een hele compagnie van zijn strijdbroeders. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.

- 5x Assault Intercessors: Deze groep agressieve strijders verscheuren hun vijanden in melee met maaiende zwaaien van hun malende kettingzwaarden. Elk model wordt geleverd met een Citadel 32mm Round Base.

- 3x Outriders: Breng het gevecht naar de vijandelijke flanken vanaf de achterkant van gepantserde motoren met deze verkenners. Elk model wordt geleverd met een Citadel 90mm Oval Base.


- De Warhammer 40.000: Command Manual - Uw gids voor de strijd in het 41ste Millennium. Het bevat een overzicht van de Warhammer hobby, diepgaande achtergrond voor je nieuwe modellen, en een stap-voor-stap gids voor het bouwen en vechten met je troepen, inclusief alle regels die je nodig hebt voor je eerste wedstrijden.


- Een speelbord van 30" bij 22,4" - Verander elke keukentafel in een passend grimmig, donker oorlogslandschap! Op het speelbord staan ook verschillende markers met letters, ontworpen om samen te werken met de missies in de Command Manual.


- Duwend plastic terrein ontworpen om je tafelblad tot leven te brengen, met een mix van buizen en gotische ruïnes.


- Afstandslinialen en dobbelstenen - Deze essentiële accessoires dekken je voor beweging, schieten, close combat en meer.


- Datasheets voorzien je van regels voor alle modellen in de set, plus een set uitbreidingsopties voor als je wilt vertakken met nieuwe sets.


- Een Space Marines Transfer Sheet met meer dan 600 transfers, ontworpen om Chapter-specifieke details, squad insignia, kill markings, en meer eenvoudig toe te voegen - perfect voor als je je geschilderde modellen wilt afwerken!


- Warhammer 40,000: The Rules softback boek, uw complete gids voor het Warhammer 40,000 tabletop wargame. Dit boek bevat alle regels uit het Core Book (apart verkrijgbaar) en is ideaal voor als je klaar bent om je leger uit te breiden en de strijd aan te gaan met andere spelers, inclusief opties voor verhalend, gematcht en open spel, veel missies om je mee bezig te houden en meer!


Warhammer 40.000 - Boek

Getting started with Warhammer 40.000 - boek
€ 10,95

Jouw Warhammer 40.000 avontuur begint hier!

Lees alles over hoe je Citadel miniaturen kunt verzamelen, bouwen, schilderen en spelen.

Inclusief twee modellen - een Space Marine Assault Intercessor en een Necron Warrior!

Warhammer 40.000 - Schildersets

Bovenvermelde startersdozen bevatten geen verf of tools. Een Paints & Tools set is aangewezen voor elke beginnende speler, omdat ze de basis bevatten die je nodig hebt om miniaturen te assembleren en te beschilderen. Deze set bevat 13 verfjes (de kleuren die je nodig hebt om de 2 legers uit de basisdozen te beschilderen) en 3 tools.

Warhammer 40.000 Paints + Tools Set


€ 33,95


- Uw modellen in elkaar zetten, voorbereiden en schilderen

- Een verscheidenheid aan kleuren voor uw Space Marines en Necrons

- Deze doos vormt de kern van uw hobby gereedschapskist


Warhammer 40.000 Necrons: Warriors + Paint Set
€ 28,95


- De perfecte start van uw Necron collectie

- 3 push fit modellen, 6 verven, en 1 penseel

- Mix en match deze modellen met je andere Necron krijgers.


Warhammer 40.000 Space Marines: Assault Intercessors + Paints Set
€ 28,95


- De perfecte start van uw Space Marines collectie

- 3 push fit modellen, 6 verven, en 1 penseel

- Mix en match de poses met je andere Assault Intercessors


Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)