Combat Patrol Orks

Combat Patrol dozen zijn vergelijkbaar met de Start Collecting reeks van Warhammer. Ze bevatten enorm veel waarde en zijn ontworpen rond strijdkrachten bedoeld voor gebruik in kleine spellen van Warhammer 40,000. Ze zijn ideaal voor beginners en voor ervaren hobbyisten die een nieuwe strijdmacht beginnen.


De Orks doen niets liever dan zich halsoverkop in de razernij van het gevecht storten, uit volle borst "Waaagh!" roepen en zich uitleven met alle wapens die ze in handen kunnen krijgen. Ze leven voor de strijd, en hun apocalyptische trekkende invasies verwoesten hele subsectoren van het heelal terwijl ze hun vijanden verdrinken in een groene vloed van bloedvergieten, geweld en vernietiging.


Als het je aanspreekt om je enthousiast in de maalstroom van gevechten te storten, dan is Combat Patrol: Orks de perfecte plek om je leger te beginnen of uit te breiden. De inhoud van deze set is speciaal gekozen om je te voorzien van een ideale strijdmacht voor Combat Patrol-sized games - ongeveer 25 Power Level's aan miniaturen.


Deze set bevat de volgende meerdelige plastic eenheden:


- 1x Warboss in Mega Armour

- 20x Ork Boyz

- 3x Deffkoptas

- 1x Deff Dread


De bovenstaande eenheden worden geleverd met 1x 50mm ronde basis, 20x 32mm ronde bases, 3x 75mm ovale bases, 1x 60mm ronde basis, en een Ork transfer vel.


Deze miniaturen worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage - wij raden aan Citadel Plastic Lijm en Citadel verf te gebruiken.


Prijs: € 115,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)