Tyranid Hive Tyrant / The Swarmlord

Bevelhebbers van de Tyranid zwerm, Hive Tyrants zijn de uitvoerders van de wil van de Hive Mind. Enorm krachtige wezens, elk deel van hun lichaam is perfect gemaakt om te verminken en te doden.


De Hive Tyrant is een ongelooflijk dynamisch model, geposeerd met monsterlijke, vezelige en haveloze vleugels wijd uitgestrekt en met alleen zijn slangachtige staart die de grond raakt, alsof hij wegvliegt (of zijn prooi bespringt). Net als andere Tyraniden heeft hij een kenmerkend chitineus schild met schoorstenen op zijn rug, en een afschuwelijk skeletachtig onderlijf. De Hive Tyrant is een opvallende toevoeging aan elke Tyranid collectie.


De Swarmlord is zo oud als het Tyranid ras zelf, het summum van de Hive Tyrant biovorm. Het is een monster van de donkerste nachtmerrie dat heeft gejaagd op rijken en toezicht heeft gehouden op het uitsterven van hele beschavingen.


Het gruwelijke Swarmlord-model bezit een krijgerachtige dynamiek en vormt een unieke aanvulling op elke Tyranid-collectie. Net als andere Tyranids, bezit hij een chitineuze schaal met schoorstenen op zijn rug, evenals een afschuwelijk skelet onderlichaam. Daarnaast hanteert de Swarmlord immense wapens, en zijn er genoeg opties in de doos om het model te bewapenen met een wurghoorn kanon of een zwaar gif kanon.


Deze meerdelige plastic doos bevat 59 onderdelen en een 60mm basis waarmee je een Tyranid Swarmlord of een Tyranid Hive Tyrant kunt bouwen.


Deze set wordt onbeschilderd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.


Prijs: € 45,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)