Adepta Sororitas Battle Sisters Squad

De Battle Sisters vormen de meerderheid van alle Militante Ordes en doden ketters, xenos en verraders met hun heilige drie-eenheid van wapens: bolter, fusion en vlammenwerper. Zij zijn de voetsoldaten van de keizer, het zwaard van zijn verzet en het ontembare schild. Voor hun donderende schutters zijn talloze aliens, mutanten, verraders en ketters aan hun einde gekomen. Overal waar zij het slagveld betreden, verspreidt het licht van de keizer zich als een heilige dageraad, die zich manifesteert in wonderen die ontploffingen en projectielen afwenden van een vijand die soms wordt verteerd door het vuur van rechtvaardige wraak. Hun gebeden klinken luider bij deze ontzagwekkende demonstraties van de duidelijke goddelijkheid van de Keizer, en elke keer dat ze de trekker overhalen, roeien ze meer onwaardige gruwelen uit die het wagen om het op te nemen tegen de Heer der Mensheid.


Met deze kit kun je 10 Battle Sisters en een Incensor Cherubijn in elkaar zetten. De Battle Sisters zijn uitgerust met bolters, maar maximaal twee van hen kunnen worden uitgerust met een speciaal wapen (stormbolter, fusiegeweer of vlammenwerper). Als alternatief kan één Battle Sister een speciaal wapen dragen, terwijl een andere een zwaar wapen draagt (zware bolter of zware vlammenwerper). Een van uw Battle Sisters kan een heilig Simulacrum Imperialis dragen, met twee varianten bovenop de paal. Met de onderdelen kun je een Superior Sister in elkaar zetten gewapend met een zaagzwaard of energiezwaard en een reeks projectielwapens, waaronder een doemschieter of combi-wapen (vlammenwerper, fusie of plasma).


Deze kit bestaat uit 179 plastic onderdelen en bevat 10 Citadel 32mm ronde voetstukken en 1 Citadel 25mm ronde voetstuk. Ook inbegrepen is een Adepta Sororitas stickervel.


Prijs: € 45,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)