Adepta Sororitas Retributor Squad

Bij de meeste Militaire Ordes duurt het lange jaren om door te dringen tot de gerespecteerde rangen van de Retributor Squads. De zusters die deze krijgersgroepen vormen, behoren tot de meest nuchtere, onverstoorbare en bloeddorstige van hun soort. Ze behoren ook tot de beste scherpschutters van elke Orde. Het is goed dat dit alles zo is, want aan de Retributeurs komt de zware verantwoordelijkheid toe om gerichte vuursteun te geven aan hun oprukkende Zusters. Om deze rol zo goed mogelijk te vervullen, is elke groep Retributors bewapend met een reeks zware bolters, multimeltas en zware flamers die hun vuurkracht in overeenstemming brengen met die van een gevechtstank. In combinatie met het deskundige oog van de zusters voor prioritering van doelwitten, het identificeren van zwakke punten van de vijand en het optimaliseren van schietoplossingen, maken deze verwoestende wapens elk team Retributors tot een angstaanjagend krachtige troef op het slagveld.


Deze kit bouwt vijf Retributors en twee Armorium Cherubs. De Retributors kunnen worden uitgerust met een zware bolter, zware flamer of multi-melta (twee van elk wapen zijn inbegrepen in de set), terwijl de Retributor Superior kan worden bewapend met een verscheidenheid aan afstands- en melee wapens.


Deze set wordt geleverd in 115 plastic onderdelen en bevat 5x Citadel 32mm Round Bases en 2x Citadel 25mm Round Bases. Een Adepta Sororitas Transfer Sheet is ook inbegrepen.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)