Combat Patrol Adepta Sororitas

De Adepta Sororitas trainen streng en vechten met woeste ijver, vrome sereniteit en onvermoeibare vaardigheid. Deze vrome strijders vernietigen ketterse sektes, xenos, mutanten en de gruwelen van de daemonkind terwijl ze het licht van de God-Emperor met vuur en vlam verspreiden.


Als je het geloof van de Zusters van de Strijd wilt ontketenen, biedt Combat Patrol: Adepta Sororitas alle eenheden die je nodig hebt om te beginnen. De inhoud van deze set is speciaal gekozen om je te voorzien van een ideale strijdkracht voor Combat Patrol-sized games - ongeveer 25 Power Level's aan miniaturen.


Deze set bevat de volgende meerdelige plastic eenheden:

- 1x Canoness

- 1x Rhino

- 1x Repentia Superior

- 1x Penitentiaire motor

- 3x Arco-flagellanten

- 4x Zusters Repentia

- 5x Seraphim

- 10x Gevechtszusters


De bovenstaande eenheden worden geleverd met 17x 32mm ronde bases, 7x 25mm ronde bases, 3x 45mm vliegende bases, 1x 50mm ronde basis, en een Adepta Sororitas transfer vel. Deze miniaturen worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage - wij raden aan Citadel Plastic Lijm en Citadel verf te gebruiken.


Deze miniaturen worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage - wij adviseren Citadel Plastic Glue en Citadel verf te gebruiken.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)