Adepta Sororitas Celestian Sacresants

Celestian Sacresants zijn de eliteleden van de Adepta Sororitas die het leven van lijfwacht voor hun kanunnik hebben verlaten en in plaats daarvan namens hun orde door het keizerrijk trekken. Sommigen bestrijden ketterij en opruiing, anderen jagen op verloren relikwieën en heilige plaatsen, maar allen keren terug op de oproep van hun meester om te vechten met schild, knots en zwaard als de oorlogstrompetten schallen.


Uitgerust met hun speciale Sacresant-schilden en gekleed in het kenmerkende krachtpantser van de Adepta Sororitas, zijn deze specialisten in de directe strijd een duurzame kracht op het slagveld, die enorme vuurkracht kan weerstaan. Met een keuze uit pantserdoorborende gezalfde hellebaarden of zware geheiligde knotsen zijn de Celestian Sacresants uitgerust om af te rekenen met de elite van de vijand en als overwinnaar uit de strijd te komen.


De kit bestaat uit 69 plastic onderdelen, waarmee je vijf Celestian Sacresants kunt samenstellen, waarvan één als Celestian Superior, en wordt geleverd met 5x Citadel 32mm Round Bases. Deze kit bevat opties voor hoofden met capuchons of helmen, en kan worden uitgerust met gezalfde hellebaarden of geheiligde knotsen.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)