Imperial Knights Knight Questoris

Met een wraakzuchtig gatling gun dat honderden 30 cm lange pantserdoorborende granaten per minuut uitspuwt, zijn Guardian Knights zeer geschikt om vijandelijke infanterie, lichte voertuigen en transporten te vernietigen. De pakken zelf hebben een sterke machinegeest, en er een te besturen is een groot bewijs van het talent van een Edelman.


Met deze multi-componenten plastic kit kun je een Guardian Knight in elkaar zetten, een krachtige Warlord optie voor je Imperial Knight legers, of een Wandering Rootless voor andere strijdkrachten van het Imperium. Deze superzware wandelaar is bewapend met een wraakzuchtig gatlingkanon, en naar keuze met wapens in de vorm van mêlee en karpetten, en zijn vaardigheden sporen zijn geallieerde Armiger-klasse schildknapen aan om doelen te behouden. De Guardian Knight is een fantastisch verfproject en met een enorme mate van aanpassing en ongelooflijk gedetailleerde onderdelen die beschikbaar zijn tijdens de montage, kun je een werkelijk uniek krijgers vernuft creëren.


Je kunt deze set ook samenstellen als elke andere keizerlijke ridder van de Questoris klasse: Wanderer, Paladin, Crusader, Gallant, Preceptor of de ridder genaamd Canis Rex, evenals een Despoiler Knight van de Knights of Chaos. De resterende wapens, faceplates en accessoires kun je gebruiken als vervanging voor je andere Knight-kits.


De Guardian Knight kit bestaat uit 250 plastic onderdelen, en omvat een 170mm Citadel ovale basis en een 25mm Citadel ronde basis. Ook inbegrepen is een stickervel met de heraldiek van de Keizerlijke Ridders.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)