Getting Started with Warhammer Age of Sigmar

Warhammer Age of Sigmar is een tafelmodel strategie spel van fantasie oorlogsvoering. Of je nu de dappere Stormcast Eternals, de kwaadaardige Kruleboyz Orruks, of een van de vele andere facties die vechten voor de dominantie van de Mortal Realms, je gevechten in de realms beloven veel actie.


Verzamel je leger, bouw en schilder de modellen, en neem het op tegen je tegenstanders om te zien wie de betere generaal is. In dit magazine leer je alles wat je moet weten om de gevaarlijke en opwindende wereld van Warhammer Age of Sigmar te verkennen. Je avontuur begint hier!


In dit 112 pagina's tellende magazine vind je informatie over de door oorlog verscheurde setting van Warhammer Age of Sigmar, waar vier Grote Allianties strijden om de controle over de acht Mortal Realms. Je leert over elk aspect van de Warhammer Age of Sigmar hobby, van het verzamelen van legers met prachtige Citadel miniaturen, het schilderen ervan in de kleuren van je keuze, tot het leiden van de strijd in een spannend tabletop wargame.


Dit magazine bevat ook de volgende meerdelige plastic miniaturen:

- 1x Stormcast Eternals Vindictor (geleverd met een 40mm ronde basis)

- 1x Orruk Warclans Gutrippa (geleverd met een 32mm ronde basis)


Beide modellen zijn ontworpen om van hun frame te worden geduwd, en ze passen in elkaar zonder dat er lijm nodig is, dus kunnen binnen enkele minuten in elkaar worden gezet.


Deze miniaturen worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage.


Prijs: € 12,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)