Age of Sigmar: Warrior

De Zielenoorlogen zijn voorbij, maar een nieuw conflict broeit in het Rijk der Beesten.


Het is een tijd van grote veranderingen in de sterfelijke rijken. Een golf van leven stroomt door de acht rijken om de vloed van dood terug te dringen die de Necroquake heeft achtergelaten, en de krachten van Orde verspillen geen tijd om het nieuw verjongde land op te eisen. Maar nu Kragnos, het Einde der Rijken, is vrijgelaten uit zijn gevangenis en een wraakzuchtige rooftocht door Ghur leidt, moeten de Stormcast Eternals hun zwaarste gevechten tot nu toe leveren om de baanbrekende Dawnbringer-kruistochten te beschermen.


Stap in Warhammer Age of Sigmar met Warrior - een startersset ontworpen om je te helpen op reis te gaan met 's werelds beste fantasy wargame. Met modellen, regels, gidsen om u te helpen beginnen, en nog veel meer, neemt deze set de rompslomp weg van het starten van uw hobby - bouw uw modellen, leer te spelen, en heb uren plezier met een vriend of familielid.


Deze box bevat:

1x 80-pagina's Warrior Edition Boek (softback): Ontdek de lore van Warhammer Age of Sigmar, evenals de achtergrond van de facties en eenheden in het boek. Het boek bevat ook verschillende inleidende gevechtsplannen die gebruik maken van de miniaturen in de set, ontworpen om je de basis van het spel in behapbare brokken te leren.


1x 56 pagina's Kernregelboek (softback): Dit boek bevat alle regels uit het Warhammer Age of Sigmar Core Book (apart verkrijgbaar) en is ideaal voor als je klaar bent om je leger uit te breiden en de strijd aan te gaan met andere spelers.


18x plastic Citadel miniaturen: Het hart van de Warrior set bestaat uit twee legers van gloednieuwe miniaturen, elk slim ontworpen zodat ze in elkaar kunnen worden geduwd zonder dat er lijm nodig is. Elk leger bevat twee krachtige eenheden gewapend met verwoestende wapens en uitrusting, en ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met extra versterkingen om te fungeren als de elite kern van een groter leger.


Deze modellen omvatten:

6x Stormcast Eternals

De gekozen kampioenen van Sigmar, geplukt uit hun sterfelijke lichamen op het moment van hun dood en omgevormd tot glanzende helden gekleed in dikke gouden harnassen. Elke Stormcast Eternal is een onsterfelijke krijger die hordes van de hevigste monsters kan bevechten en als winnaar uit de bus komt.


- 1x Knight-Arcanum: Leden van de mysterieuze Valedictor tempel, Knights-Arcanum zijn onkenbare maar krachtige magiërs belast met het beschermen van herstelde oude overleveringen. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base.


- 5x Vindictors: Onversaagde krijgers van de conclaven van de Verlosser, de Vindictors zijn de schildmuur waarop de krachten van de ondergang uiteenspatten. Deze modellen worden geleverd met 5x Citadel 40mm Round Bases.


12x Kruleboyz

Aangemoedigd door de komst van Kragnos en gretig om zich te verspreiden buiten de grenzen van hun voorouderlijke moerassen, zijn de Kruleboyz een wreed, sluw ras van orruk die niets liever doen dan hun vijanden onderuit halen met de sluwste, meest achterbakse tactieken die ze kunnen bedenken.


- 1x Killaboss met 1x Stab-grot: Killabazen zijn de krijgsheren van de Kruleboyz. Elk van hen heeft zijn positie veroverd op rivalen door niet alleen een krachtige strijder te zijn, maar ook over echte Morkish kunnin' te beschikken. Het model wordt geleverd met een Citadel 40mm Round Base en een Citadel 25mm Round Slotta Base.

- 10x Gutrippaz: Gutrippaz vormen het slijmerige hart van de Kruleboyz. Deze meutes van speer-zwaaiende greenskins staan bekend om hun wrede kunnin' en het hatelijke vermaak dat ze vinden in het neerleggen van de vijand met hun gemene, vergiftigde wapens. Deze modellen worden geleverd met 10x Citadel 32mm Round Bases.


4x Warscroll Cards en 2x Allegiance Ability Cards: Zoek snel de statistieken en vaardigheden van uw Citadel miniaturen op met deze referentiekaarten. Je hoeft nooit meer midden in een spannend spel een boek door te spitten.


1x Dawnbringer Bastion Cardboard Terrain Feature - met behulp van de omgekeerde kartonnen bak van de doos zelf!


- Een 30" bij 22,4" dubbelzijdige spelmat: Verander elke keukentafel in een door oorlog verscheurd landschap van Ghur, het Rijk der Beesten. De ene kant toont het moerasland van de Kruleboyz in Thondia, terwijl de andere kant een stoffige wildernis van de Ghurish vlaktes voorstelt.


- 2x afstandslinialen en 10x dobbelstenen: Deze essentiële accessoires dekken je voor beweging, schieten, close combat en meer.


- 2x regelreferentiebladen: Met handige regelinformatie voor gemakkelijke referentie tijdens het leren van de basis van Warhammer Age of Sigmar.


Deze miniaturen worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage - wij raden aan Citadel Plastic Lijm en Citadel verf te gebruiken.


Prijs: € 39,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)