Adeptus Mechanicus Ironstrider

Het artillerieplatform dat bekend staat als de Ironstrider Balistarius, met zijn kenmerkende tweebenige wandelende tankvorm, is inderdaad een angstaanjagend gezicht. Gyroscopisch gebalanceerd, met downlinks die hen voorzien van de totale kennis van hun vijanden, zou de dodelijke nauwkeurigheid van de Ironstrider Ballistarius een legende zijn, mochten er ooit overlevenden overblijven die het zich herinneren.


Als mobiel artillerieplatform kan de Ironstrider Ballistarius worden uitgerust met twee bewapeningsopties: een cognis autokanon of een cognis lascannon. De benen met gespleten tenen kunnen in twee verschillende configuraties worden geplaatst, met ophangingen die onder verschillende hoeken kunnen worden gemodelleerd, en het hele oppervlak van de machine kruipt vol met sensoren, gegevensverzamelingsmodules en antennes. De schutter heeft vier hoofdopties; drie met capuchon en één met rebreather.


Deze meerdelige, 80-componenten plastic kit bevat alle onderdelen die nodig zijn om ofwel een Ironstrider Ballistarius of een Sydonian Dragoon te bouwen, en is voorzien van een kleine transfer sheet en een 105x70mm ovale basis.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)