Adeptus Mechanicus Skitarii

De Rangers van de Skitarii, die de energie van smederijen in hun merkwaardige wapens bundelen, zijn onverbiddelijke en meedogenloze jager-doders. Voor hen is een gevecht pas voorbij als hun vijand is vernietigd - zelfs als dit betekent dat ze hen door sterrenstelsels en decennia lang moeten achtervolgen.


Skitarii Rangers, voorzien van kappen en gasmaskers, besluipen hun prooi met galvanische geweren. Elke soldaat is gehuld in zware, geïndustrialiseerde Skitarii-platen, versierd met het symbool van de Adeptus Mechanicus, vol met sensoren die gegevens verzamelen, antennes en omgevingsmonitors. Met het oog op het ruwe terrein van Mars zijn hun benen vanaf de knieën verwijderd, met bionische vervangers die elk model een koude, cybernetische uitstraling geven.


De eenheid kan een Alpha bevatten, gewapend met een radium- of boogpistool en een close combat wapen (een power sword, taser goad of arc maul) en drie modellen kunnen speciale wapens dragen - beschikbaar zijn een transuranische arquebus, een booggeweer en een plasma caliver, waarvan de laatste een specifiek hoofd en rugzak bevat. Eén model kan worden veranderd in een Alpha, uitgerust met een verbeterde data-tether of een omnispex - de doos verbeeldt echt de dwangmatige dataverzameling van de Adeptus Mechanicus.


Deze meerdelige plastic kit bevat alles wat nodig is om ofwel tien Skitarii Rangers of tien Skitarii Vanguard te maken. In de doos zitten 124 onderdelen - drieëntwintig hoofden, waarvan elf Skitarii Rangers, vijfentwintig wapens, een klein transferblad, een Citadel 60x35,5mm Oval Base en tien Citadel 25mm Round Bases.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)