T'au Empire Commander

Snel en dodelijk, T'au Commanders besturen gevechtspakken van intimiderende grootte en kracht. Natuurlijk maakt het besturen van een enorm gevechtspak van een troep niet automatisch een commandant - het is vooral het strategisch inzicht en het vermogen om zich aan te passen aan onvoorspelbare situaties dat deze piloot onderscheidt van de anderen. Vele, vele jaren van onvermoeibare toewijding zijn nodig om deze prestigieuze rang te bereiken; elke T'au Commander heeft zijn status op de harde manier bereikt. Hun XV-85 Enforcer Armour Crisis Battlesuits zijn bewapend met immens destructieve wapens - vlammen, ionenwerpers en fragmentenprojectors behoren tot de optionele uitrusting, met elektronische tegenmaatregelen en enorme gegevensverwerkingsmogelijkheden die hun strijdvaardigheid vergroten.


De XV86 Coldstar Battlesuit-variant is bedekt met vinnen die hem stroomlijnen, zodat hij zich supersnel door het strijdtoneel kan bewegen en vijanden kan vernietigen met scherpe schokken uit zijn burst-kanon. De holophoton tegenmaatregelen en telemetrie suites aan boord voeden de Coldstar en zijn commandant piloot een enorme verscheidenheid aan informatie die de ongetrainde geest zou overweldigen - in plaats daarvan, in dit geval, laat het de Coldstar Battlesuit over zijn vijanden zweven met een gratie die vijandelijke targeting systemen gewoon niet kunnen vangen.


Deze meerdelige plastic kit geeft je alles wat je nodig hebt om één T'au Commander te bouwen, in een XV-85 Enforcer Armour Crisis Battlesuit of een XV86 Coldstar Battlesuit. Er is een enorm aantal opties beschikbaar in de doos - verschillende hoofden, motoren, been en arm assemblages - en een ton aan wapens! Een airburst frag projector, een plasma geweer, een flamer, een fusion blaster, een cyclische ion blaster, een burst cannon (plus upgrade kit) en een missile pod. Inbegrepen is een drone, die kan worden samengesteld als kanon, schild of marker drone.


Zevenenzeventig onderdelen zijn inbegrepen, en een Citadel 60mm Round basis.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)