T'au Empire Broadside Battlesuit

Het XV88 Broadside gevechtspak is ontworpen als ondersteuning op lange afstand en heeft de verwachtingen overtroffen. Het is een steunpilaar geworden van de Jagers en tankdoders van legendarische proporties. Aangedreven door een deeltjesversneller kan het zware railgeweer van een Broadside de dikste bunkers van plaaster doorboren.


Met robuuste bepantsering, wendbaarheid en een stapel wapens in de doos biedt de XV88 Broadside Battlesuit de T'au verzamelaar een aantal opties. De kit geeft een nieuwe draai aan de lijn van T'au battlesuits - het zijn merkbaar dichtere modellen met een grote aanwezigheid in een verzameling miniaturen. Elk heeft een deeltjesversneller op de rug. Het standaard wapen is het lange en immens krachtige dubbelgekoppelde railgeweer, maar ze kunnen worden uitgerust met oogverblindend krachtige en enigszins vuistachtige dubbelgekoppelde raketwerpers. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog de twin-linked smart missile gebruiken - genoeg om elke T'au wapenkenner een plezier te doen. De kit wordt geleverd met een Shield Drone en een Missile Drone.


Deze meerdelige plastic kit bevat 91 onderdelen en een T'au transfer vel waarmee je een Broadside Battlesuit en twee Drones kunt maken.


Deze kit wordt ongeverfd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)