Necrons Lokhust Heavy Destroyer

De Destroyer Cults denken er niet aan om hun fysieke vorm op te offeren om zichzelf te optimaliseren voor de slacht. Lokhust Heavy Destroyers scheren naar de strijd op repulsorsleeën, hun bovenste ledematen gebonden aan gauss destructors of enmitic exterminators waarmee ze hun vijanden decimeren met verwoestende schoten van veraf.


Of je nu infanterie wilt doorzeven of de grootste tanks van je vijand met gemak wilt kraken, je wilt een Lokhust Heavy Destroyer. Dit snel bewegende wapenplatform is uitstekend te combineren met andere Destroyer-eenheden of als standalone voor een leger dat gewoon wat extra vuurkracht nodig heeft.


Deze kit bouwt één Lokhust Heavy Destroyer. Push-fit constructie betekent dat je geen lijm nodig hebt om het te bouwen, en de set wordt geleverd met uw keuze van hoofden en dodelijke wapens. Het wordt geleverd in 33 plastic onderdelen en komt met een 60mm ronde basis.


Deze Necrons: Lokhust Heavy Destroyer kit is Easy to Build, wat betekent dat de figuren makkelijk in elkaar klikken en er geen lijm voor nodig is.


Prijs: €25,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)