Page content

article content

One Plus One reparatie Eindhoven

One Plus One reparatie voor Nederland en Belgie

One Plus smartphones komen er steeds meer in omloop omdat ze razend populair zijn gezien hun prijs kwaliteit verhouding. Maar waar kun je terecht als er iets aan je One Plus One of ander One Plus smartphone mankeert? Mensen uit Nederland en Belgie kunnen met hun One Plus One smartphone het beste naar ons in Eindhoven komen. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de reparatie van alle One Plus modellen zoals de One Plus One.

One Plus One reparatie in Eindhoven

Met ons team van 10 monteurs repareren wij in Eindhoven alles aan alle smartphones. Ook voor de populaire One Plus smartphones kun je dus voor alle problemen bij ons terecht. Scherm gebroken, glas kapot, geen beeld meer? Maar ook het vervangen van een batterij, we doen het allemaal terwijl je wacht.

One Plus reparatie altijd klaar terwijl je wacht

Onder het genot van een kopje koffie of thee repareren wij direct jouw One Plus smartphone. Natuurlijk wil je vooraf weten wat de prijzen zijn voor reparatie van jouw One Plus model. Voor een overzicht van welke modellen van One Plus we repareren kijk je HIER. De prijzen van scherm reparatie van alle modellen hebben we HIER vermeld staan.

Meer informatie per model One Plus

Specifieke informatie per model, zoals de kosten van reparatie, maar ook informatie over hoe je je One Plus smartphone gerepareerd krijgt als je niet in de buurt van Eindhoven woont vind je op de volgende pagina’s: One Plus One | One Plus 2 | One Plus X | One Plus 3 | One Plus 3T | One Plus 5 | One Plus 5T

Meer informatie over scherm reparatie per model One Plus

De meest voorkomende reparatie aan een One Plus die we uitvoeren is zonder uitzondering het scherm. Glas schade, dus een gebroken scherm komt zoals bij alle smartphones ook bij de One Plus vaak voor. En na enkele jaren gebruik van je One Plus is het de beurt aan de batterij om deze te laten vervangen. Ook de batterij kunnen we voor alle One Plus modellen eenvoudig vervangen. Uiteraard werken we uitsluitend met de originele One Plus batterijen, omdat kwaliteit boven de laagste prijs gaat bij ons. Hier volgen de linkjes voor meer informatie over scherm reparatie per model: One Plus One scherm reparatie | One Plus 2 scherm reparatie | One Plus X scherm reparatie | One Plus 3 scherm reparatie | One Plus 3T scherm reparatie | One Plus 5 scherm reparatie | One Plus 5T scherm reparatie.

Waarom laat je je One Plus Smartphone bij ons in Eindhoven maken?

Wij hebben vele voordelen waar we je graag meer over vertellen. Het begint al met het parkeren van de auto waar je hoogstwaarschijnlijk mee naar ons komt. Die parkeer je bij ons gratis en voor de deur. Onze winkel bevind zich op een makkelijk bereikbare locatie. Mocht je niet met de auto kunnen komen kun je natuurlijk ook altijd nog je One Plus smartphone per post aan ons toezenden.

Eenmaal bij ons aangekomen hebben we de koffie al voor je klaarstaan, en kun je ervan uit gaan dat alle onderdelen van bijvoorbeeld een scherm reparatie of batterij van alle One Plus modellen altijd op voorraad zijn bij ons, en we altijd monteurs ter beschikking hebben staan die vrijwel direct aan de reparatie van de One Plus kunnen beginnen. Je kunt dus altijd onder het genot van een kopje koffie op de reparatie wachten, deze zal in een tiental minuten gereed zijn.

Wij maken bij de reparatie van One Plus smartphones uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Afwijkingen in de kwaliteit van de batterij of je beeldscherm zijn hiermee uitgesloten. We geven altijd 1 jaar schriftelijke garantie aan je mee zodat je er zeker van kunt zijn dat de reparatie perfect is uitgevoerd.

One Plus reparatie prijzen zijn bij ons genadeloos laag. Dit is uitsluitend mogelijk doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant kunnen inkopen. Door geen gebruik te maken van tussenhandelaren in Nederland en te werken met kleine marges en grote volumes kunnen wij de allerlaagste prijzen van heel Europa aanbieden. Wist je bijvoorbeeld dat GSM Eindhoven jaarlijks 40.000+ smartphones repareert en hier al sinds het jaar 2000 mee actief is?

Hoe ervaren klanten onze dienstverlening

Wij scoren een 9.0 van 10 onder de laatste 2.000 reviewers op de meest betrouwbare beoordelingswebsite van Nederland: Kiyoh.nl

Kom ook naar het best en meest beoordeelde reparatie bureau van Brabant. (Bron: Kiyoh)