Page content

article content

Origineel iPhone scherm

origineel iphone scherm

origineel iPhone scherm

Origineel iPhone scherm

Tip 1: Apple logo

Het meest voor de hand liggende bewijs voor een OEM iPhone 6 LCD-scherm is de aanwezigheid van het logo van Apple. Zijn er Apple logo’s op zowel de flexkabels van het LCD-scherm als op de flexkabels van de digitizer? Is er bovendien een Apple logo op de achterkant van het LCD-scherm gedrukt? Dan is de kans groot dat je een 100% OEM geproduceerd en geassembleerd iPhone 6 LCD-scherm in bezit hebt.

copy iphone scherm

copy iPhone scherm

Houd deze tip in gedachten wanneer je iPhone 6 LCD schermen koopt. Daarnaast is er een lasermarkering aangebracht op de bevestigingsbeugel van de camera aan de voorzijde en de bevestigingsbeugel van de proximity sensor. Als de lasermarkering aanwezig is, kun je een blauwe filmlaag zien die in het licht op de afdekkingen wordt gereflecteerd.

Tip 2: Kabel Flexibiliteit

De volgende tip vereist dat je de flexibiliteit van de buigkabels bekijkt. De OEM-fabrieken moeten zachter en flexibeler buigkabels voor digitizer machines produceren om ervoor te zorgen dat ze niet breken tijdens de installatie en na vele malen gevouwen te zijn. Deze zachtere flexkabels hebben een veel hogere productiekosten dan standaard harde flexkabels. Houd er rekening mee dat alleen de flex van de digitizer zachter moet zijn, terwijl de flex van het LCD-scherm harder zal zijn, zelfs op de OEM.

Tip 3: Waterafstotend glas

De glazen lens van het OEM LCD-scherm heeft een speciaal materiaal op het oppervlak, waardoor het waterafstotend is. Dit betekent dat er geen water aan het oppervlak kan blijven kleven en direct wegrolt, maar het materiaal wordt zo gemaakt dat er zelfs geen vloeibaar residu overblijft. Het komt erop neer dat dit zeer duur was voor 3rd party fabrieken te produceren, en residu of “mist” zou overblijven van het water rollen van het scherm. Onlangs nog hebben 3rd party fabrieken een coating aangebracht die dit effect bereikt, maar er zijn nog veel schermen in omloop die deze coating niet hebben.

Tip 4: Frame

De vierde tip om het verschil te zien is bij het frame. Echte OEM iPhone 6 LCD-schermassemblages hebben een gladder en glanzender frame. Het verschil tussen OEM en een kopieergedeelte is niet eenvoudig nauwkeurig te beschrijven. De enige manier om het uit te vinden is door de onderdelen aan te raken en te voelen, maar in wezen zal een echt OEM-onderdeel gladde beugels op het frame hebben zonder dat er kleine metalen spaanders van loskomen.

Tip 5: Verschijning

Een boek niet beoordelen op zijn omslag? Nou in dit geval kun je dat. Echte OEM LCD-schermen zijn donkerder dan namaak-kopieën. Vergeleken met het originele deel, copy iPhone 6 LCD schermen hebben meestal een grijze tint. Wat de glazen lenzen betreft, voelen de rand en de randen van het OEM-deel veel gladder aan rond de vier hoeken. Geregenereerde of gekopieerde onderdelen kunnen een grove snede op de behuizing en de randen hebben.

Nog een tip. Kijk naar de QR code op de achterkant van de onderdelen. Over het algemeen is er een QR-code op de achterkant afgedrukt, die niet gemakkelijk kan worden weggeveegd op een OEM-deel, maar de QR-code van een nep-deel komt meteen af met een beetje wrijvende alcohol.

Op zoek naar een echt Origineel Apple Beeldscherm, wij hebben ze!

Bekijk onze prijslijst voor de vanaf prijzen, als je dan vervolgens doorklikt naar het model van jouw keuze vind je een uitgebreidere prijslijst waarin ook de originele iPhone schermen worden aangeboden. Optie 2 en 3 van onze prijslijst. Deze schermen worden met 1 jaar garantie verkocht. De kwaliteit van deze schermen zoals wij ze aanbieden is uniek, en worden slechts op enkele plaatsen in Nederland verkocht.

Heb je ooit elders je iPhone scherm laten repareren en niet tevreden over de kwaliteit of de kleur echtheid? Dan moet je echt eens kennis maken met onze originele iPhone schermen.

Liever direct naar de juiste pagina waar je de prijzen van de originele iPhone schermen kunt zien? Maak dan een keuze uit de volgende pagina’s: