Samsung Galaxy A52 kopen bij GSM Eindhoven

null

De Samsung Galaxy A52 is de opvolger van de Galaxy A51, en is in maart 2021 door Samsung aangekondigd. De A52 heeft een aantal leuke upgrades gekregen, waaronder een display met een hogere verversingssnelheid en een IP-rating voor waterdichtheid. Ook de camera is er op vooruit gegaan.


De 4G-variant van de Galaxy A52 komt standaard met 128GB aan opslag, en is verder uitbreidbaar met een micro-SD kaart.

Prijs: € 269,00

(Tijdelijk uitverkocht)


TIP : Voor 40 euro meer dan elders een A52 kost koop je bij ons de betere A72.

Bekijk Samsung Galaxy A72

Samsung A52 specificaties:

Vloeiend en helder display

De voorkant van de Galaxy A52 is bijna volledig gemaakt van scherm. Dit display is 6.5 inch groot en is voorzien van AMOLED-techniek. Hierdoor zijn zwarte beelden écht zwart in plaats van donkergrijs en dat zorgt er ook voor dat kleuren nog levendiger overkomen.


Daarnaast heeft dit display een verversingssnelheid van 90Hz, waardoor bewegende beelden vloeiender ogen dan bij de standaard 60Hz. Dit voelt een stuk natuurlijker aan, waardoor het spelen van mobiele games of het scrollen door een grote webpagina veel comfortabeler wordt!


Een camera voor elk moment

Aan de achterkant van de A52 zitten vier verschillende cameralenzen. De hoofdlens heeft een resolutie van wel 64 megapixel, waardoor deze super scherpe foto's maakt. Naast deze hoofdlens heeft de A52 een groothoek- en macrolens, en een dieptesensor. Zo heb je voor bijna elk moment wel een lens beschikbaar!


Grote accu met snelladen

De Samsung Galaxy A52 heeft een forse batterij met een capaciteit van 4500mAh. Hierdoor gaat deze smartphone gemakkelijk een dag mee op een batterijlading. Ook ondersteunt de A52 snelladen met een maximaal vermogen van 25 Watt. Zo is de smartphone ook in een mum van tijd weer opgeladen.


Samsung One UI

Samsung heeft een eigen Androidsausje die ook wordt gebruikt voor de A52. Dit sausje heet One UI, en die zorgt ervoor dat de gebruikservaring naadloos aansluit op je Samsung-smartphone. Samen met de 6GB aan werkgeheugen zorgt dit ervoor dat de A52 rap, vloeiend en eenvoudig werkt.


Energiezuinige hardware

De Samsung Galaxy A52 komt met de Snapdragon 720G-processor. Deze chip kan alle dagelijkse smartphone taken zonder moeite aan. Ook is deze chip best energiezuinig, waardoor de batterij nog langer meegaat! Wel kan het zijn dat zware 3D-games een beetje haperen.


Plus- & minpunten Samsung Galaxy A52

  • Met de vier camera's op de achterkant kun je in elke situatie mooie foto's maken
  • Door de 90Hz verversingssnelheid voelt alles super vloeiend aan
  • Met 25Watt snelladen is je batterij snel weer vol
  • Deze telefoon heeft een IP-67 rating, dit betekent dat hij waterdicht is
  1. De processor kan hele zware games niet optimaal draaien, voor alledaags gebruik is hij echter ruim voldoende
Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.