Samsung Galaxy A71 kopen bij GSM Eindhoven

null

De Samsung Galaxy A71 is weer een mooie smartphone in de A-serie van Samsung. Deze opvolger van de A70 heeft een mooi, groot en scherp beeld van 6.7 inch, met enkel een klein gaatje bovenin voor de frontcamera. Het toestel komt in de pastelkleuren zwart, blauw, roze en zilver.


De Galaxy A71 heeft op de achterkant een cameraset van vier camera's, ieder met een eigen functie om in iedere situatie mooie foto's te maken. Daarnaast zit er onder het display een vingerafdrukscanner, is de processor krachtig en efficiënt en kun je lang doen met één acculading.


GSM Eindhoven altijd de goedkoopste!

Prijs: € 309,00
(Nieuw marge toestel, contant betalen)

Samsung A71 met grotere batterij?

De Samsung Galaxy A71 is een geweldig toestel, met een batterijcapaciteit van 4500mAh.

Ben je op zoek naar vrijwel exact dezelfde specificaties, maar met een betere batterij van 7000mah, dan heeft Samsung een nieuw model uitgebracht, namelijk de Samsung Galaxy M51.


De M51 heeft hetzelfde mooie grote beeldscherm, dezelfde camera, hetzelfde geheugen, alleen de batterij is groter.

Wie wil er nu niet minder vaak zijn gsm hoeven op te laden?


En de prijs, die is dankzij slim inkopen van ons geen € 399,- maar slechts € 309,-

De Samsung M51 is dus beter en niet duurder, is dat een goede tip van ons, of niet ?

Samsung A71 specificaties:

Groot sAMOLED-display

Het display van de Galaxy A71 ziet er erg mooi uit. Het heeft een grootte van 6.7 inch en heeft enkel een klein gaatje in het scherm voor de frontcamera. Dankzij de super AMOLED-technologie geeft het beeld een rijke kleurweergave en is zwart ook écht zwart.

Vijf camera's in totaal

Deze Samsung-smartphone is voorzien van vijf camera's: op de voorkant een 32-megapixelcamera en op de achterkant nog vier lenzen. Met de hoofdcamera worden foto's geschoten van 64 megapixels, die ook met minder licht nog mooi zijn. De andere drie camera's hebben elk hun eigen functie.

Zo kun je met de dieptesensor het scherptediepte-effect toepassen, waarbij de achtergrond vervaagd is. Met de macrolens kun je hele kleine objecten scherp op de foto krijgen en met de wijdhoeklens leg je juist een breder beeld vast. Tijdens filmen kun je gebruikmaken van beeldstabilisatie.

Veel rekenkracht voor alledaags gebruik

Als je je toestel niet wilt gebruiken voor de zwaarste 3D-games maar verder wel graag alles met je toestel wilt kunnen, dan is de A71 een goede optie. De processor is niet alleen energiezuinig, maar kan ook alledaagse taken goed aan. Multitasken gaat prima en lichtere games kun je ook probleemloos spelen.

Snel opladen en grote accu

De A71 heeft een batterij van 4500mAh. Dit zorgt ervoor dat je smartphone gemakkelijk een dag op één batterijlading volhoudt, ook bij intensief gebruik. Daarnaast gaat opladen ook heel snel. De bijgeleverde oplader heeft een vermogen van 25W, waardoor fast-charging mogelijk is.

Vingerafdrukscanner onder het scherm

Voor het snel ontgrendelen van je Galaxy A71 kun je gebruikmaken van de vingerafdrukscanner. Deze zit onder het display verwerkt, dus je hoeft je smartphone niet eens meer op te pakken om hem te gebruiken. Dit is niet alleen vliegensvlug, maar zorgt ook nog eens voor goede beveiliging!

Ruim geheugen van 128GB

Als je graag veel foto's, apps en filmpjes op je toestel bewaart, heb je daar met de Samsung Galaxy A71 genoeg ruimte voor. Deze telefoon heeft namelijk een geheugen van 128GB. Dit is bovendien nog uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje, zodat je nooit een tekort hebt!

Android 10 met een jasje van Samsung zelf

Uit de doos draait de A71 op Android 10. Dit is het besturingssysteem van Google, maar Samsung heeft deze software een eigen jasje gegeven: One UI. Hierdoor zijn er extra functies en apps op de smartphone voorgeïnstalleerd.

Plus- & minpunten Samsung Galaxy A71

  • Dankzij de vier camera's op de achterkant heb je heel veel fotografiemogelijkheden
  • De grote accu van 4500mAh zorgt voor een lange batterijduur
  • 128GB is een ruime hoeveelheid geheugen voor al je content
  • Het grote sAMOLED-display zorgt voor een prachtige kleurweergave
  1. De vingerafdrukscanner in het scherm is iets langzamer dan een fysieke vingerafdrukscanner
Op zoek naar iets anders?

Ga dan terug naar de Homepage of bekijk de andere nieuwe telefoons in ons assortiment.