Samsung S6 scherm reparatie Tarieven & Werkwijze

Samsung S6 scherm reparatie bij de telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven

Is het scherm / glas van je Samsung S6 kapot? Zit er een scheur in je Samsung S6 scherm?

Laat ons dan je Samsung S6 scherm repareren voor € 159,- inclusief montage en BTW.

Kom ook naar het best en meest beoordeelde reparatie bureau van Brabant. (Bron: Kiyoh)

  • Onze reparatie prijzen zijn genadeloos laag
  • Reparatie meestal in 15 minuten klaar
  • Geen afspraak nodig tot 30 min. voor sluitingstijd
  • Meeste onderdelen zijn op voorraad. 
  • Altijd 1 jaar garantie op de reparatie
  • Reparatie altijd met factuur voor bedrijf / verzekering
  • Gratis parkeren voor de deur van onze winkel
  • Gratis koffie, thee, chocomel tijdens het wachten

Samsung S6 scherm reparatie € 159,- inclusief montage en btw

Samsung S6 scherm reparatie in de telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven

Samsung S6 scherm reparatie voeren wij uit voor € 159,- inclusief montage en btw. Wegens schaarste kan het echter voorkomen dat we de Samsung S6 scherm reparatie niet meer voor de genoemde prijs kunnen aanbieden. Maar wij doen ons best om de meest actuele prijs te vermelden. Uiteraard vermelden we voor de reparatie, als je bij ons in de winkel bent, altijd de exacte kosten van de reparatie, geheel vrijblijvend. De kosten zijn altijd inclusief montage door GSM Eindhoven en inclusief btw. Weet je niet precies wat de klacht is of welk onderdeel dat je nodig hebt? Geen probleem. Bij ons betaal je geen onderzoekskosten, dus je kunt altijd vrijblijvend laten kijken waar het probleem door veroorzaakt wordt.


Daarnaast zijn er voor een Samsung S6 scherm meerdere verschillende kwaliteiten glazen / schermen verkrijgbaar. Het verschil tussen al deze verschillende versies is de sterkte en de dikte van de glas plaat, en de kwaliteit van de aanraak gevoelige laag, het touchscreen. Wij werken uitsluitend met de originele Samsung schermen, die niet gerefurbished zijn, maar volledig nieuw en origineel.

Een lagere prijs elders aantreffen voor een gerefurbished scherm, dus voorzien van dunner en minder stevig glas is dus mogelijk.

Ook interessant om te lezen : De waarde van een prijslijst.

Samsung S6 scherm reparatie werkwijze

Geen afspraak nodig

Tijdens de openingstijden kun je zonder afspraak binnen lopen in onze winkel voor het aanbieden van een Samsung S6 scherm reparatie. 


Neem alvast een kopje koffie bij binnenkomst

Zodra je onze winkel binnenloopt zie je het koffie apparaat al staan. Neem een koffiesmaak na keuze en biedt vervolgens je Samsung S6 ter reparatie aan aan de balie.


Inname Samsung S6 aan de balie

Een van onze collega's noteert de klacht, en het gewenste onderdeel dat je wilt laten monteren. Je ontvangt een nummer als bewijs van inname.


Neem plaats in onze wachtruimte

De reparatie aan een Samsung S6 scherm duurt gemiddeld 15 minuten. Neem plaats op een van de vrije stoelen, of doe een korte boodschap buiten de deur.

Na 15 minuten wachten

Het door jouw ontvangen nummer wordt omgeroepen en je kunt je Samsung S6 weer afhalen aan de balie. Je Samsung S6 scherm is nu weer als nieuw.


Betaling per pin of contant

Je kunt bij ons zowel per pin als contant betalen. 


Beoordeel je ervaring met ons

Na betaling vraagt onze medewerker om je email adres wat jou bij thuiskomst de mogelijkheid geeft tot het schrijven van een beoordeling over ons bedrijf. Op deze manier hopen wij te kunnen verduidelijken dat Service, Kwaliteit, Goede prijzen en een Nette behandeling voor ons uiterst belangrijk zijn en vorige bezoekers dit ook zo ervaren hebben. Iedere klant kan een openbare beoordeling achterlaten.

Vragen? Bel 06-28.199.632

Geen vragen? Kom direct langs met je kapot Samsung S6 scherm.