Space Marines Devastator Squad

Devastator Squad

De Space Marines Devastators, steuntroepen die hun naam eer aan doen, brengen het oordeel van de keizer via verbluffend vertoon van brute vuurkracht. Raketten slaan in rijen vijanden, ontploffingen van verschroeiend plasma smelten kraters in de aarde, lascannons slaan door de hardste verdediging en het dreunende gebrom van grav-kanonnen stijgt naar een verschrikkelijk crescendo als het doelwit van de wraak van de Devastators wordt gereduceerd tot niets meer dan geheugen en stof.


Deze meerdelige plastic kit bevat alles wat je nodig hebt om vijf Space Marines Devastators te bouwen, waarvan een optioneel kan worden geassembleerd als een Space Marine Devastator Sergeant, met drie Sergeant hoofden inbegrepen. De poses waarin deze modellen kunnen worden gemonteerd zijn klassieke Devastator poses, met targeter helmen en castellated greaves ontworpen om de immense terugslag van hun zware wapens tegen te gaan.


Spreken van zware wapens, de Devastator squad bevat een *ongelooflijke* array van het Imperium's finest. In deze groep zitten:


Twee Space Marine Grav-Cannon en Back Pack Assemblies;

Twee Space Marine Raketlanceerders en rugdekking;

Twee Space Marine Multi Melta en rugdekking;

Twee Space Marine Lascannon en rugdekking;

Twee Space Marine Plasma Kanonnen en samenstellingen;

Twee Space Marine Heavy Bolter en Back Pack samenstellingen;

Eén Combi Plasma, Combi Melta, Combi Grav, Combi Flamer, Bolter en Storm Bolter elk;

Eén Power Fist, Power Sword, Power Axe, Lightning Claw, Chainsword en Thunder Hammer elk;

Elk een plasmapistool, grendelpistool en gravpistool.


Vijf Purity Seals, twee Servo Skulls, een stapel gebruikte hulzen, een schedelbasisstuk, tien Space Marine richthelmen, zes sets benen, zes Sergeant handen en acht Space Marine schouderstukken ronden deze immense verzameling van onderdelen af.



Er worden ook vijf 32mm Citadel Round Bases meegeleverd.


Prijs: €42,50

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)