Space Marines Tactical Squad

Tactical Squad

Tactische eenheden zijn de ruggengraat van elk Space Marine leger. Ze houden stand, bieden vuursteun en vallen aan in bloedige gevechten, zoals het steeds veranderende oorlogstoneel voorschrijft.


Deze doos bevat alles wat je nodig hebt om een zeer persoonlijke 10 man Tactical Squad te maken, inclusief Sergeant en Speciaal Wapen. Er zijn zo veel opties en extra details voorzien dat we je aanraden even de tijd te nemen om de bovenstaande foto's te bekijken om ze allemaal volledig te waarderen.


Space Marines

Om de Tactical Squad te bouwen krijg je 11 rompfronten (waarvan 10 unieke ontwerpen); 10 verschillende beenposes; 16 verschillende hoofden (13 met helm, 3 zonder hoofd); 22 schoudervullingen; 10 rugzakken (waarvan 9 individuele ontwerpen); en 10 sets linker- en rechterarmen.


Wapens

Er zijn 10 unieke boltguns, een gravgun, een meltagun, een plasmakanon, een flamer, een raketwerper (inclusief rugzak en reserve raketten). De squad Sergeant kan bewapend worden met een combinatie van powerfist, powerzwaard of kettingzwaard, en plasmapistool, gravpistool of grendelpistool. Je kunt ook 1 van de volgende combi-bolters maken - combi-grav, combi-melta, combi-plasma of combi-flamer. Het peloton kan ook worden bewapend met een melta-bom, een selectie gevechtsmessen en genoeg Frag- en Krak-granaten om elke Space Marine te bewapenen.


Extra uitrusting

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog: een rugbanner voor de squad sergeant (met de keuze uit 3 verschillende bannertops); een boltgun in het holster; richtkijkers voor de boltguns; perkamenten en zuiverheidszegels; munitiezakken; een auspex; en 3 reservehanden (1 die wijst, 1 die een granaat vasthoudt, en 1 die een boltgunpatroon vasthoudt).


Deze plastic kit bevat 179 onderdelen om een 10 mans Tactical Squad te maken (en nog veel meer!). Ook inbegrepen zijn 2 Space Marine transfer vellen om Chapter iconografie en squad markeringen toe te voegen.


Deze kit wordt ongeverfd geleverd en vereist montage - wij raden aan Citadel Plastic Glue en Citadel Paints te gebruiken.


Prijs: €40,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)