Warhammer Underworlds: Harrowdeep – The Exiled Dead

De vampier Deintalos woont in de duisternis van Harrowdeep - een loerende dreiging die degenen die door de labyrintische gangen lopen wil strikken. Zijn ervaringen met de Dynamische Kracht - de arcano-elektrische kracht die volgens hem alle dingen bezielt - leidden tot zijn zelf opgelegde verbanning uit Shyish, waar zijn necromantie taboe is. In Harrowdeep vond Deintalos een ideale plek om zijn gruwelijke experimenten te verbergen, geholpen door zijn sterfelijke leerling in necromantie, Marcov. Deintalos animeert herstelde kadavers met arcane machines en de Force Dynamic. Deze Arcwalkers, zoals Deintalos ze noemt, werken als een angstaanjagende eenheid om hun vijanden te verscheuren. Met hun hersenloze hulp wil Deintalos elk geheim ontleden van het afgrondelijke labyrint waarin hij woont.


De Exiled Dead zijn agressief, maar flexibel genoeg om je tegenstanders op hun tenen te houden en voor doelstellingen te spelen. Als je je sluipende strijders eenmaal in een goede positie hebt gebracht, zijn ze moeilijk aan te pakken. Daarvoor heeft Deintalos een ability die ze allemaal in beweging houdt en meerdere Arcwalkers tegelijk activeert. Deze doos bevat een compleet Rivals deck, plus een heleboel extra kaarten waarmee je een paar trucjes kunt uitproberen, evenals universele kaarten en Grand Alliance kaarten om te gebruiken met je andere warbands.


Deze set bevat:


- 7x push-fit Exiled Dead miniaturen - geen lijm nodig om in elkaar te zetten, gegoten in een kadaverachtig grijs om op te vallen, zelfs als ze niet geschilderd zijn.

- 7x vechterskaarten, één voor elke krijger in de warband - Deintalos de Balling, de Prentice Markov, de Deadwalker Regulus, en de Arcwalkers Vlash, Bault, Coyl, en Ione.

- 65 kaarten om je strijders te versterken en nieuwe tactieken en uitdagingen te bieden voor je spellen van Warhammer Underworlds: Harrowdeep, waaronder:

- 12x Exiled Dead objectieve kaarten

- 10x Exiled Dead upgrade kaarten

- 10x Exiled Dead gambit spell en ploy kaarten

- 6x universele doelkaarten, bruikbaar voor elke warband

- 7x universele upgrade kaarten, bruikbaar voor elke warband

- 7x universele gambit kaarten, bruikbaar voor elke warband

- 12x Grote Alliantie kaarten, bruikbaar voor elke warband die behoort tot de opgegeven Grote Alliantie

- 1x Exiled Dead Warband Achtergrond / Rivals Deck Card


De miniaturen in deze doos worden onbeschilderd geleverd en vereisen montage - wij raden aan Citadel verf te gebruiken.


Prijs: € 32,-

Locatie: Brussellaan 2F  | 5628TC Eindhoven | GSM: 06-28.199.632

(Wij bevinden ons in het pand van GSM Eindhoven)